Aktywne Wpisy

langle +87

Gleacher +45
Gotowi na ceny mieszkań na poziomie Berlina w RZESZOWIE xD? 22 000 PLN, DWADZIEŚCIA DWA TYSIĄCE ZŁOTYCH za metr w mieście ledwo 180k bez roboty, dużych korpo i do tego za krzywą klite na pierwszym piętrze.
Zmieniam zdanie. Największymi szkodnikami nie są deweloperzy tylko przygłupy gotowe zapłacić takie pieniądze za takie g---o.
Deweloper niedługo po publikacji ukrył ceny, ale wystarczy zmienić CSS.
Link
Zmieniam zdanie. Największymi szkodnikami nie są deweloperzy tylko przygłupy gotowe zapłacić takie pieniądze za takie g---o.
Deweloper niedługo po publikacji ukrył ceny, ale wystarczy zmienić CSS.
Link
źródło: japierd
Pobierz

@Scaab: to na poważnie ?:D
1. Utemperować to sobie możesz ołówek.
2. No tak, bo Ty będziesz decydować na ile mam wynajmować swoje mieszkanie, a na ile mam go nie wynajmować. Bo przecież TY jesteś właścicielem mojego mieszkania, a nie ja xDxD
3. I kto na tych kredytach zarobi i opłaci koszty transakcyjne? hehehe
5. Po raz kolejny jak
@Scaab: I po tym całe to towarzystwo traci jakiekolwiek znaczenie. Bardziej komunistycznego postulatu nie widziałem od dawna.
@Scaab: A czyli typowy komuch. Wyobraz sobie sytuacje, ze moj ojciec polowe mojego dziedzinstwa pracowal po budowach w Austrii i Niemczech, zeby wybudowac dom i miec jakis kapital -
źródło: comment_JG7eMjy60aiTLJEDBKSKxUSDXz8TAQjI.jpg
Pobierz3. Wprowadzenie tanich kredytów hipotecznych z zerowym oprocentowaniem -
4. Podwyższenie stóp procentowych po poziomu gwarantującego zysk z lokal lepszy niż inflacja
co może pójść nie tak :D
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@graf_zero: średnio zabawne jest, jak włączasz tvp a tam treści podobne...
Komentarz usunięty przez moderatora
@Irytujaca_Zielonka:
5. zakaz brania ślubów przez atrakcyjnie różowe paski.
Każdy powinien mieć dostęp do atrakcyjnej dziewczyny. Nie może być tak że jeden bierze ślub i ma ją na wyłączność a drugi musi chodzić do specjalistek biorących 10 K na rękę :D