Aktywne Wpisy
tomasztomasz1234 +606
Zobaczcie jak na zamkniętych grupach lekarze organizują lobbing. Rzecznik Izby lek. Kosikowski sam nie do końca wie, co konkretnie ma być sparaliżowane jak zrobi się limit pensji lekarzy, więc prosi o "amunicję" xDD
Wręcz podziwiam to środowisko, nikt tak bezwzględnie nie broni swoich interesów. Ciągle organizują się, żeby grzać swoje. Całkiem skutecznie, niektórzy nawet na Wykopie łykają jednocześnie bajki o "przeciętnych zarobkach 20-25k" i "kompletnym paraliżu po ograniczeniu pensji do 48k". A
Wręcz podziwiam to środowisko, nikt tak bezwzględnie nie broni swoich interesów. Ciągle organizują się, żeby grzać swoje. Całkiem skutecznie, niektórzy nawet na Wykopie łykają jednocześnie bajki o "przeciętnych zarobkach 20-25k" i "kompletnym paraliżu po ograniczeniu pensji do 48k". A
źródło: rzecznik
Pobierz
MrBeast +251
źródło: G4rRjr2XIAAmwcF
Pobierz

Zdawałem sobie sprawę że była tu jakaś mała afera po tym jak wrzucałem znaleziska relacjonujące moją sprawę ze zniknięciem kanału na YouTube. Odpisałem kilka pojedynczych komentarzy w znaleziskach którze ewidentnie niezgodnie z prawdą zarzucały mi rzeczy które nie miały miejsca, ale ani nie czytałem wszystkiego co się wokół tego wydarzyło ani nie wchodziłem z nikim w szczególną dyskusję.
Dlatego tym bardziej się zdziwiłem że piszą do mnie ostatnio jakieś osoby zarzucające mi że sam ukryłem swój kanał żeby zrobić aferę na wykopie że mnie cenzurują i że nie chcę przedstawić dowodów że kanał faktycznie zniknął. Dlatego uprzejmie proszę, do posta załączam maila którym zgłosiłem ten problem do YouTube (uprzedzając pytania, tak to są sklejone screeny z rozmowy mailowej).
Co do zarzutów o "żalenia się o cenzurę" to pragnę przypomnieć, że w filmach którymi informowałem o problemie wyraźnie podkreślałem by NIE wyciągać pochopnych wniosków o cenzurze gdyż mogą być to po prostu problemy techniczne albo inny powód.
https://www.youtube.com/watch?v=pVKi2FvdjFQ
Po pobieżnym przejrzeniu pewnych komentarzy widzę też że powraca tu wątek jakobym miał "znać powód zniknięcia kanału, a i tak narzekać że YT nie chce podac mi informacji", na poparcie czego pokazuje się odpowiedć na mój wątek na forum pomocy YouTube: https://support.google.com/youtube/thread/21806249?hl=en
Jendak osobom stosującym ten zarzut umyka fakt, że odpowiedzi na tym forum udzielają inni UŻYTKOWNICY, a nie przedstawiciele YouTube oraz to że w kolejnym updacie sam poinformowałem o tym że na forum pomocy powiedziano mi że sprawa wygląda tak jakby ktoś włamał się na konto, ale support YT nie odpowiada na moje pytania czy mogą to potwierdzić.
https://youtu.be/uOfge-0mGbE?t=139
To samo dotyczy zarzutów jakobym nie miał ustawionego 2FA, pomimo tego że jeszcze przed nimi informowałem że oczywiście takowego używam.
Pozdrawiam i mam nadzieję że zaspokoiłem ciekawość.
#wojnaidei #afera #youtube
PS: Ten post ma raczej charakter oświadczenia i jeśli będzie pod nim kilkadziesią komentarzy to uprzedzam że też prawdopodobnie nie wszystkie przeczytam i nie odpiszę każdemu kto będzie coś ode mnie chciał. Zainteresowanych zapraszam do dyskusji między sobą.
źródło: comment_K7uSHA3nKZ4r3CvO9nmG1Ht8Z48b3TNa.jpg
Pobierz@wojna_idei: Widzisz, wiem, że Twoje zasięgi są duże i monitorowanie wszystkich wzmianek
Neurotardy już stworzyły własną wersję wydarzeń i na siłę ją promują gdzie się da.
Nie jest to związane z próbą dojścia do prawdy tylko zwykłym hejtem jaki płynie w twoim kierunku. Hejtem podszytym lewacką ideologią.
Boją się Ciebie bo robisz i promujesz dobry rigiczowy content na którego zawistne lewactwo nie stać. No i jawnie występujesz pod własnym nazwiskiem co tylko doprowadza
@Print_Screen: A co będziecie masowo zakopywać bez zapoznania się z treścią? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dziękuję
A, że support yt jest gównem to wie cały świat, od stanów zaczynając.