Wpis z mikrobloga

@FreakZz: Grywam raz po raz na różnych światach od 11 lat i nie nudzi mi się ani trochę. Piękna sprawa, gdy dzwonią ci 4 budziki w ciągu nocy, żeby dograć wszystkie ataki.
  • Odpowiedz
@FreakZz: w plemionach tylko lubiłem sferę społeczna. Sama idea atakowania po milisekundzie, kliny, fakowanie za dużo roboty. Co gdzie ile i za ile do tego farmienie, strasznie to wszystko męczące. Jednakże to co się działo na forum plemienia, jak ludzie się sprzedawali czy pamiętam jak byliśmy szkółką takiego dużego plemienia, a potem rewoltę zrobiliśmy to już było fajne
  • Odpowiedz
@FreakZz: Na 4 świecie miałem coś koło 250 wiosek i prawie 3mln punktów. Przy mniejszej ilości grałem bez premium, ale jakieś skrypty były co dawało funkcje jak premium, ale w końcu zauważyli i ban na tydzień ( ͡° ͜ʖ ͡°). Potem już tylko premium za smsy i to wstawanie w nocy żeby wojska idealnie po premii nocnej doszły w ciągu kilku sekund. Ehh to były czasy.
  • Odpowiedz
@FreakZz: Ś16 here. Pamietam, jak gralem jakoś w dolnej prawej ćwiartce, wiec dosyć pozno dołączyłem. Grałem sobie do kilku wiosek, ok. 10 i chyba przestalem. Wiem, ze obok mnie był typek, ktory mial ich jakieś 30, troche sie z nim zakumplowałem, potem naglw usunal konto, wiec podbilem kilka jego wiosek i... z-------m jego nick w internecie xD od tamtej pory jak sie rejeatrowalem gdzies, to jego nickiem, zastanawiam czy spotkał
  • Odpowiedz