Aktywne Wpisy

Melkovva_ +25
Dziękuję wam za to że jesteście ❤️🫶🏼
@JoeGlodomor @ibleedforyou @serniczekwiedensky @XXX_Boris_Gromow_24cm_XXX @bibi__ @Podroznik87 @szatanEK666
@oficjalniemartwa @PanTuNieMieszkasz @sadzik37 @zssrauamaiw @jan-plastrek @GF91 @PodniebnyMurzyn @KladzSie @vieniasn @Miteora @SaintWykopek @BaldWisdom @cocojambo210 @BlackenedBlue @Jacolosek @leonid_bialkow @vvn81 @KarnetNaGlony @JakisGlupiKon @Jestem_Tutaj @AlexandraWhite @wielbiciel_storm_iron @szyderczy_szczur @Satan_Was_a_Babyboomer @wybryk_natury @
@JoeGlodomor @ibleedforyou @serniczekwiedensky @XXX_Boris_Gromow_24cm_XXX @bibi__ @Podroznik87 @szatanEK666
@oficjalniemartwa @PanTuNieMieszkasz @sadzik37 @zssrauamaiw @jan-plastrek @GF91 @PodniebnyMurzyn @KladzSie @vieniasn @Miteora @SaintWykopek @BaldWisdom @cocojambo210 @BlackenedBlue @Jacolosek @leonid_bialkow @vvn81 @KarnetNaGlony @JakisGlupiKon @Jestem_Tutaj @AlexandraWhite @wielbiciel_storm_iron @szyderczy_szczur @Satan_Was_a_Babyboomer @wybryk_natury @

electroN +76
Mrugająca przednie lampki rowerowe powinny być k---a zabronione a ich tępi użytkownicy j----i mandatami jak leci. Jadę sobie dzisiaj wieczorem DDRem wzdłuż Wisły, jest całkiem ciemno i co trzeci jadący z przeciwka ma j----y stroboskop ustawiony poziomo albo i nawet lekko do góry. Efekt jest taki że nic nie widać przez kilka sekund tylko to mrugające g---o bo oko nie nadąża się dostosowywać. K---a mać, ustawcie sobie te lampki tak żeby nie

#heheszki #humorobrazkowy #mediaexpert
źródło: comment_q71tK0JXvFir6w0MhvXanMlUyZBewNes.jpg
Pobierzźródło: comment_yLaNpTyJN3pW27cwmCd7PENMP4dMwvxO.jpg
PobierzMarketingowcy muszą być Wam wdzięczni
Mówię że gdyby nie tacy ludzie na Mirko to bym nic nie wiedział
Komentarz usunięty przez autora
@DulGukat: Kupowałem ostatnio telefon i ominąłem Media Expert właśnie przez te chomiki. Tak bardzo zapadła mi w pamięć ta sieć. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_2smxSSsmvABP9ShQRv6MoWprxeBOX19k.jpg
Pobierz@Lapidarny: A ty co, pierwszy dzien na wykopie? Poczekaj za niedlugo ktos wklei posta z tym kolesiem co rozcial sobie ryj jak Popek z podpisem 'A ciekawe kto tego jeszcze pamieta'.