Aktywne Wpisy

PanMaglev +736
artur-klocek +47
Podobno oficjalna asystentka Tuska z pierwszorzędnymi korzeniami... u ruskich. Powiązania w następnych komentarzach.
Ma wiele zalet, a największa to bycie kosmetyczką.
#polityka #polska #ukraina #wojna #rosja #putin #tusk #bekazlewactwa #bekazpodludzi
Ma wiele zalet, a największa to bycie kosmetyczką.
#polityka #polska #ukraina #wojna #rosja #putin #tusk #bekazlewactwa #bekazpodludzi
źródło: GTUq-TdWMAAr7c_
Pobierz

#heheszki #humorobrazkowy #mediaexpert
źródło: comment_q71tK0JXvFir6w0MhvXanMlUyZBewNes.jpg
Pobierzźródło: comment_yLaNpTyJN3pW27cwmCd7PENMP4dMwvxO.jpg
PobierzMarketingowcy muszą być Wam wdzięczni
Mówię że gdyby nie tacy ludzie na Mirko to bym nic nie wiedział
Komentarz usunięty przez autora
@DulGukat: Kupowałem ostatnio telefon i ominąłem Media Expert właśnie przez te chomiki. Tak bardzo zapadła mi w pamięć ta sieć. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_2smxSSsmvABP9ShQRv6MoWprxeBOX19k.jpg
PobierzWątpię żeby wykopki które mają już dość tych wiewiórek czy innych #!$%@?ących reklam kupiły coś kiedykolwiek w Media Expert. Albo podświadomie weszły do tego sklepu bo "reklama i tak na nich działa". Ja omijam z daleka i postanowiłem że nic u nich nie kupię.
I z każdą reklamą emitowaną w radiu utwierdzam się w tym przekonaniu. Mało jest osób które nie korzystają z
@jedzczarnekoty: a ja mimo iż wyznaję zasadę " nie karmić potwora" niestety regularnie coś od nich podkupuję bo na wiele sprzętów oni mają wyłączność, do tego
Edit: chociaż zdaje sobie sprawę, że dla ludzi, którzy słuchają radia sporadycznie i nie korzystają
@Lapidarny: A ty co, pierwszy dzien na wykopie? Poczekaj za niedlugo ktos wklei posta z tym kolesiem co rozcial sobie ryj jak Popek z podpisem 'A ciekawe kto tego jeszcze pamieta'.