Aktywne Wpisy

WielkiNos +140
Wyszłam sobie dziś o 6:00 na spacer. Idę ulicą, a na trawniku tuż obok chodnika jakiś psiarz wysrywa właśnie swoje 2 psy. Jeden z nich, ten który był już chyba po nagle sie odwrócił i chciał mi skoczyć do ręki uje ać. Psiarz zdążył psa w ostatniej chwili pociągnąć mocno za smycz. Przeprosił.
Wiecie co jest najśmieszniejsze? Że po czytaniu tych wszystkich psiarskich wysrywów na różnych forach i grupach ja wiem dlaczego
Wiecie co jest najśmieszniejsze? Że po czytaniu tych wszystkich psiarskich wysrywów na różnych forach i grupach ja wiem dlaczego
źródło: temp_file2030933746967374700
PobierzJak mieszkam na wsi i kupuję napoje w lokalnym sklepie to gdzie mam to co mam zrobić z butelkami/puszkami?
#butelki #systemkaucyjny
#butelki #systemkaucyjny

Zachęcam ᕦ(òóˇ)ᕤ
źródło: comment_pQNKBQqx9VDjD288PCEYo5IfVdZEnm0O.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
I dodaję nawet, że bez mleka i śmietanki, i bez żadnych gadek
źródło: comment_L7hVwzlqeELj92vbQXbahxFeDCqhhZBF.jpg
PobierzGeneralnie idea gospodarności spoko, ale:
co ma jedzenie mięsa do śmiecenia?
Kawa to zbytek, lepiej zrezygnować całkowicie.
Resztki lepiej wywalić bo się zatrujesz, lepiej kupić tyle jedzenia by nie było co się marnować :)
Komentarz usunięty przez autora
Ostatnio wziąłem z domu rodziców jakieś moje stare bluzy żebym mógł w nich chodzić po domu. Używane latami i kupione 10 lat temu w jakiś sieciowkach. 0 zmechacenia tylko trochę straciły kolor. A teraz często kupię jakąś droższą rzecz która wygląda fatalnie po roku...
Nie zamawiam kawy na wynos bo bym zbankrutowała.
Z resztek robi się najlepsze obiady
Ubrań nie kupuje tylko dostaje od innych kobiet w rodzinie ;)
Nie mam auta ani prawa jazdy
Za to mam 5 koszy w kuchni na odpady ;)