Aktywne Wpisy
qaluhilak +38
#tldr chłop się topił we Wrocławiu w fosie miejskiej, przepraszam za skladnie i błędy ale chciałem to opisać na świeżo i nie mam sily tego redagować, bardzo ciekawy wątek policyjny i nie tylko ( ͡º ͜ʖ͡º) akcja działa się koło 22:30 25.10
Na czerowno miejsce gdzie wpadł do wody i gdzie stałem z krzyczącym policjantem a na zielono miejsce gdzie go uratowali.#wroclaw
#112 #policja
Co za akcja
Na czerowno miejsce gdzie wpadł do wody i gdzie stałem z krzyczącym policjantem a na zielono miejsce gdzie go uratowali.#wroclaw
#112 #policja
Co za akcja
silnikAtrakcyjny +25
Niepojęte jest dla mnie jak mieszkając w b0lzce w XXI wieku można narzekać na upały. Są różne zdobycze techniki klima, wentylatory,przewiewne ubrania, lodówki z zimnymi napojami a i tak znajdą się tacy co umierają bo olaboga 30 stopni jest przez dwa tygodnie. Ile tej pory roku które względnie można nazwać w tym kraju latem mamy? 2-3 miesiące. Cała reszta to chlapa, szarówka, ciemności, ciągły deszcz. Ale hehe wystarczy się ciepło ubrać. Latem
Komentarz usunięty przez autora
Oczywiście zakończone happy endem dla babci.
Całkowite typowe odwrócenie wartości w lewackim świecie xD
Wyobrażenia lewicy o osobach które się z nimi nie zgadzają są trochę jak wyobrażenia małych dzieci myślących ze pod ich łóżkiem są potwory - w pewien sposób słodkie, dopóki nie odkryjesz ze dziecko w łóżku ma 30 lat, a pod łóżkiem trzyma dzieła Marksa.
btw, komiksy z czerskiej na wykopie dostające plusy, wy #!$%@? hipokryci