Aktywne Wpisy
Trias +407
Ludzkość nie wynalazła jeszcze tortury wystarczająco okrutnej, żeby nadawała się dla typków, którzy wymyślili te wszystkie wyskakujące okienka, powiadomienia itp.
Sram na wasze ciasteczka. Nie chcę otrzymywać powiadomień. Wiem, że jestem w trybie pełnoekranowym, przecież sam go, k---a, włączyłem. Nie, nie udostępnię kalkulatorowi mojej lokalizacji. I na pewno nie wyłączę adblocka, bo wtedy już w ogóle zasracie mnie tymi wyskakującymi gównami.
#gorzkiezale #w---w #zalesie #d-------------------e
Sram na wasze ciasteczka. Nie chcę otrzymywać powiadomień. Wiem, że jestem w trybie pełnoekranowym, przecież sam go, k---a, włączyłem. Nie, nie udostępnię kalkulatorowi mojej lokalizacji. I na pewno nie wyłączę adblocka, bo wtedy już w ogóle zasracie mnie tymi wyskakującymi gównami.
#gorzkiezale #w---w #zalesie #d-------------------e
ZygmuntJedyny +102
@Old_gamer1988: @
Andrzej miał kilka dobrych komiksów, ten jest po prostu żenująco słaby.
@darkbs01: no już bez przesady. To się nadaje tylko do tańczenia, jednak jest to prawie najgorszy typ w zbiorze muzyki do tańczenia.
@Old_gamer1988: Bo prawdziwy?
Po co iść do kiosku? Dużo tańsza i wygodniejsza jest cyfrowa prenumerata. Polecam ja i ponad 200tys innych osób,które prenumerują wyborczą w wersji elektronicznej.
A na tvp sra każdy, kto ma więcej niż 60 punktów iq
Świat nie jest czarno-biały.