Wpis z mikrobloga

Ogladam tagi o silowni na mikro od ich poczatkow i ilosc szamba jakie tu wybija rosnie praktycznie z miesiaca na miesiąc, co chwila przyczepianie sie do kogos bardziej znanego/nowych osob/suchoklatesow/gimbazy, mamy tutaj samych specjalistow od naturalnosci. Oczywiscie wyznacznikiem naturalnosci jest sylwetka przecietnego mirka ktory cale zycie nie uprawial zadnego sportu, budzi sie po 30 z nadwaga 50 kg i chodzi na silownie od pol roku. Tfu, apeluje do wszystkich którzy przez ten tag nie chca miec nic wspolnego ze sportami silowymi/mysla ze wiekszosc ludzi chodzacych na silownie tacy sa - cale szczescie nie ma to nic wspolnego z rzeczywistością :).

#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kasahara chyba tak trzeba bedzie zrobic, pisze o tym bo najzwyczajniej w świecie szkoda mi nowych osob ktore tutaj wchodza i musza czytac o tym ze jak maja opaske swojego idola z internetu to sa c-----i - co to kogo powinno obchodzic?

Co do szymka pandy, od zawsze mnie to bawi, koles swoimi wymiarami przewyższa kazda osobe ktora wymienilem powyzej a dalej jest do nich porównywany:p
  • Odpowiedz
@rumulusparaliticusXVI: ale musisz popatrzeć na to z dwóch stron. Nie da się udowodnić naturalności - nawet mnie to spotkało, że wrzucałem tu badania i pisano, ze se podrobiłem etc. Po prostu większość takich rozmów nie ma w ogóle sensu podejmować i to zarówno ze strony atakujacej jak i broniącej kogoś. Bo nie wiem dlaczego nawet bym wierzył w kogoś naturalnosć to ja mu do d--y zajrzałem czy tam strzykawka siedziała?
  • Odpowiedz
@rumulusparaliticusXVI: wiesz, ze np. to nie jest fotka z 12 roku stażu? (ma ponad 5 lat...) :) I sobie dobrze pooglogluj z jakiego stanu i w jakim czasie było to zrobione. Nie oceniam! Pomyśl, przeanalizuj. No a Pączek to ewidentnie złapany został za rękę na zakupach towaru - no chyba, że to dla psa kolegi to zwracam honor. Owca, Saker - nie wiem, może tak może nie, nie zamierzam wnikać,
Kasahara - @rumulusparaliticusXVI: wiesz, ze np. to nie jest fotka z 12 roku stażu? (...

źródło: comment_YadqIVjjnwrqcU9WpUG5Hdiagy0LisiR.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Kasahara to prosiłbym zebys nakreslil z jakiego stanu i w jakim czasie, bo nawet jezeli jest to tok 2015 to i tak bylo to 7-8 lat stażu, pozatym widac tutaj zajebiste swiatlo, dobry kąt aparatu + robur ma wystajace żyły na klacie czego nie ma wiekszosc ludzi i to poteguje efekt czegos nienaturalnego- prosze o jego wymiary z tego okresu i inne zdjecia rowniez z tego okresu bo ogladam chlopakow od
  • Odpowiedz
@rumulusparaliticusXVI: zdjęcie jest z 2015 jak się nie mylę, wcześniej wyglądał na naturala az nagle wywalilo go tak samo jak owcę w roku 2019. Mozna wyglądać jak oni naturalnie, masz geny to wyglądasz.
Dlaczego ludzi nie dziwi że po latach treningu nagle stali się d------i w niecaly rok? 20kg suchej masy mięśniowej na przykładzie Owcy fajnie to obrazuje. Popatrz na Kasaharę na masie a na niego. Zyjecie w ich bance
  • Odpowiedz
@Markowsky95: Ja to zły przykład :) da się wyglądać lepiej, nie mogę być odnośnikiem jako peaku natty i ogólnych możliwości naturalnych. Mogę być jedynie odnośnikiem dla osób z podobnym kontekstem wieku, stażu, stanu zdrowia, zaangażowania. Moim trenerem był Arek Czerw i ja wierzę, że naturalnie da się zrobić bardzo dużo i jeszcze więcej; on dla mnie był odniesieniem bo wierzyłem, ze wówczas nie używał dopingu, wiedzę wówczas i etykę pracy
Kasahara - @Markowsky95: Ja to zły przykład :) da się wyglądać lepiej, nie mogę być o...

źródło: comment_DszQIx0pP5occRszfJNsN4Rum7qv0GOj.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Kasahara: akurat żaden z chłopaków nie wychodził dobrze po redukcji, każdy miał jakieś problemy po, każdy wyglądał i zachowywał się jakby umierał, dokładnie jak Arek. I nie zgadzam się z tym, że "wyszedł jak 1/2 jakiejkolwiek osoby deklarującej naturalnosć", jedynie owca może zbliżył się poziomem docięcia do Arka.
  • Odpowiedz