Wpis z mikrobloga

Ogladam tagi o silowni na mikro od ich poczatkow i ilosc szamba jakie tu wybija rosnie praktycznie z miesiaca na miesiąc, co chwila przyczepianie sie do kogos bardziej znanego/nowych osob/suchoklatesow/gimbazy, mamy tutaj samych specjalistow od naturalnosci. Oczywiscie wyznacznikiem naturalnosci jest sylwetka przecietnego mirka ktory cale zycie nie uprawial zadnego sportu, budzi sie po 30 z nadwaga 50 kg i chodzi na silownie od pol roku. Tfu, apeluje do wszystkich którzy przez ten tag nie chca miec nic wspolnego ze sportami silowymi/mysla ze wiekszosc ludzi chodzacych na silownie tacy sa - cale szczescie nie ma to nic wspolnego z rzeczywistością :).

#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia
  • 24
  • Odpowiedz
@Markowsky95: Dlaczego cały czas podpierasz się Kasaharą we wszystkich porównaniach? Ty coś ćwiczysz żeby na sobie określić co jest możliwe a co nie?
Ja w pierwsze 4-5 miesięcy nabrałem około 20 kg masy (nie mięśniowej, ogólnie), noob gainzy dla kogoś nowego/po przerwie potrafią w liczbach być niesamowite, serio.
  • Odpowiedz
@Markowsky95: spoko spoko, jednak ja to nadal zły przykład i nie ma w tym fałszywej skromności, obiektywnie mam 32 lata, w życiu między 17 a 28 rokiem życia miałem wyrwę od sportu, zdrowie i hormony nie były nigdy moją mocną sprawą. Zdrowe chłopaki w młodszym wieku, a dodatkową genetyką na pewno są w stanie robić rzeczy szybciej i bardziej ekstremalnie. Dziękuję Ci za docenienie ale ja to naprawdę zły odnośnik.
  • Odpowiedz
@rumulusparaliticusXVI: ja na początku schudłem, teraz nabieram masy i widzę jak to idzie. Mięśnie są ale i tłuszcz tez sie pojawia. Nie muszę podpierac sie kasahara czy innymi. Kazdy ma zdanie na temat WK. Ja mam inne od twojego.
Nie jest trudno nabrac 20kg masy, wystarczy jesc jeść i ćwiczyć ale czy będziesz wyglądać tak jak Owca, który w rok przybral 20k? .
Po sobie widzę poprawę, jednak ja nie
  • Odpowiedz
@Markowsky95: No i spoko, mam nadzieję, że będziesz realizował swój plan w 100% żeby po latach treningów stwierdzić, że już nic więcej nie możesz wycisnąć, oraz żebyś brał pod uwagę swoją przeszłość i szeroko pojętą genetykę bo o tym bardzo dużo osób zapomina a w przypadku sylwetki ma ona duże znaczenie jeśli chodzi o sam początek.
  • Odpowiedz