Wpis z mikrobloga

@promateosz: Przez miesiąc nie raczyli odpowiedzieć na pismo SA. Nagle wczoraj SA ponowiło pismo z propozycją prolongaty dotychczosowych umów i się mózgi z TSu zorientowały, że "o kurła koniec roku!!" i pobiegli dziś podpisywać dokumenty. No banda...
  • Odpowiedz
@snow: Jeszcze Wisłocki robił szopkę na jakimś snapchacie czy instagramie i wrzucał niejednoznaczne zdjęcia od notariusza.

Pojawiło się kilka osób, które chcą wytargać Wisłę z gówna, ale oczywiście komuś to nie pasuje. Szkoda strzępić ryja.
  • Odpowiedz
@promateosz: To jest komedia i tyle. Większość z wypoku wie, że zawsze starałem się przychylnym okiem patrzeć na TS (wiedziąc, że oprócz bandytów i złodzieji sa tam normalni ludzie) natomiast teraz bym to wszystko zaorał i posypał solą. Sorry.
  • Odpowiedz
@snow: Ja się boję, że te łajzy z TS myślą, że tak można przeciągać aż sytuacja w S.A. się wystarczająco unormuje żeby znowu ją przejąć. Plan głupi, ale w ich głowach może taki istnieć.
  • Odpowiedz
@snow: ciekawe czy są świadomi jak wielu kibiców jest przeciw TS'owi i że ich liczba rośnie. Może sobie kalkulują, że kibice sobie pokrzyczą potupią a jak TS przejmie piłkę to frekwencja zostanie po staremu i wszystko będzie się kręcić dalej ( ͜͡ʖ ͡€). Mi tak szczerze powiedziawszy entuzjazm w razie przejęcia Wisły przez te qrwy mocno spadnie, pewnie nie będę już brał udziału w rożnych akcjach
  • Odpowiedz
@tr0llski: ale spójrz też ilu jest takich kibiców co do dzisiaj sarapate uważają za spoko babkę a królewskiego za pedala. Na sektorze dalej wieża barwy rekinów, dalej się pluje na wieloletnie przyjaźnie
  • Odpowiedz