Witajcie #mikrokoksy. Na tą chwile mam podsumowane wyniki 35 osób. Tylko 3 osoby z wilksem poniżej 200. Nie wierzę, że jest tu tak mało początkujacych. Wpisujcie swoje wyniki, nie ma co sie wstydzić, kazdy od czegoś zaczynał - za rok porównamy! Czekam na maksy pana Dywana. Proszę kazdego by spojrzał czy nie pomyliłem sie z jego wynikami lub zle policzylem Wilksa! moze kogos pominałem!
@farmaceut: wzrost waha się mniej więcej pomiędzy 170-190 więc chyba normalne przeciętne liczby. Z drugiej strony to tylko 35 osób na tysiące na wykopie
@markov90: Nie biorę udziału bo by się wam wszystkim głupio zrobiło jacy słabi jesteście. Ja bez problemu podnoszę tyle co @IntruderXXL a nawet więcej.
Środek galerii handlowej w Katowicach, psiara zabrała b--ń bez zabezpieczenia na obiadek. Mimo zwracania uwagi o kaganiec ta udawała głuchą. Zwróciłem uwagę ochroniarzowi, ale ten też tym się nie przejął.
Proszę kazdego by spojrzał czy nie pomyliłem sie z jego wynikami lub zle policzylem Wilksa! moze kogos pominałem!
źródło: comment_EerUwmdhl38BGpQg7RKRjd588TpMymYW.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Siad 155kg, martwy 190kg, wyciskanie 115kg przy wadzę 79kg, aktualnie 80/81kg, maksy sprawdzane na poczatku miesiąca, wzrost ~~180
SQ 200kg HB ATG ( ͡° ͜ʖ ͡°)
BP 125kg xD
DL 260kg
90kg / 178cm
Ja bez problemu podnoszę tyle co @IntruderXXL a nawet więcej.