Aktywne Wpisy
wyslij_nudeski +531
Zmieniło się wszystko. Poza Starym.
Zmienił się mental, problemy, leki, diagnozy.
W sumie to człowiek wiedział, że to jebnie, ale myślał, że jeszcze spokojnie sobie 10 lat pożyje. A tu proszę, wątpliwości co do ewentualnego życia. Nie z powodu psychiki.
Zdiagnozowali u mnie coś pomiędzy zespołem Ehlersa-Danlosa a zespołem Marfana. Nie googlujcie. W skrócie chodzi o to, że mój organizm jest gównem, bo nie działa produkcja kolagenu. A kolagen jest w całym
Zmienił się mental, problemy, leki, diagnozy.
W sumie to człowiek wiedział, że to jebnie, ale myślał, że jeszcze spokojnie sobie 10 lat pożyje. A tu proszę, wątpliwości co do ewentualnego życia. Nie z powodu psychiki.
Zdiagnozowali u mnie coś pomiędzy zespołem Ehlersa-Danlosa a zespołem Marfana. Nie googlujcie. W skrócie chodzi o to, że mój organizm jest gównem, bo nie działa produkcja kolagenu. A kolagen jest w całym
mistejk +252
#gotujzwykopem
@Mahapralaja:
@mezon: Uwielbiam ale tak średnio na imprezę a wole sobie dziś na spokojnie ogarnąć ( ͡º ͜ʖ͡º)
@635tbrgd5: Nie głupi pomysł. Zrobić na szybko ze 2 sosy do tego i też pomysł dobry ( ͡º ͜ʖ͡º)
-Obtoczone w roztopionej czekoladzie ulubione suszone owoce bądź orzechy
-Takie są kratki do smażenia
-sezam w miodzie bądź karmelu
-wafle tortowe przekładane roztopioną czekoladą bądź masłem roztopionym z kakao (druga wersja bardziej wsiąka w wafle)
-faworki
-zapiekanki bądź kajzerki z nadzieniem zapiekankowym
-kompot wiśniowy
-kiełbasy z cebulą
-gofry bądź naleśniki z bitą śmietana oraz jagodami na przykład bądź polewą truskawkową
Lista jaka pojawia się u mnie na imprezie
1. Gyros
2. Mini tortille z mięsem i serem
3. Parówki w cieście
4. Tosty z serem i szynką (słabe ale zawsze coś)
5. Pałki kurczaka pieczone na ostro
6. Kurczak crunchy (spoko opcja tylko byle nie był suchy)
7. Chipsy (najgorsze co może być)
8. Lemoniada raz była, taka mocna i dobra, fest sprawa) - własnej roboty a nie kupne gówno