Aktywne Wpisy

Teuvo +68
"normalne" portale są tak projektowane żeby łatwo i szybko dawały dopaminę użytkownikom bo wtedy chce im się więcej i dłużej klikać
wykop jest tak zaprojektowany żeby jak najbardziej zirytować użytkowników żeby odechciało im się tutaj przychodzić
pojawia się powiadomienie, klikasz w nie a tam nic nie ma
chociaż
wykop jest tak zaprojektowany żeby jak najbardziej zirytować użytkowników żeby odechciało im się tutaj przychodzić
pojawia się powiadomienie, klikasz w nie a tam nic nie ma
chociaż

KingaM +7
Gotowanie jest fajne dopiero wtedy, gdy przestajesz być zakładnikiem lodówki. Jak jesteś na tyle bogaty że stać cię na przyprawy których nawet nie uzywasz. Jak nie musisz liczyć ziemniaków. Jak możesz kupić limonkę tylko po to, żeby ją nacisnąć raz do sosu i zostawić resztę.
Jak masz w szafce 20 przypraw, a nie 2. Jak możesz eksperymentować i masz wiedzę że nawet jak s---------z, i będzie niezjadliwe, to najwyżej wyrzucisz do śmieci
Jak masz w szafce 20 przypraw, a nie 2. Jak możesz eksperymentować i masz wiedzę że nawet jak s---------z, i będzie niezjadliwe, to najwyżej wyrzucisz do śmieci





#gotujzwykopem
Komentarz usunięty przez autora
Zrób jakieś kanapeczki czy koreczki albo weź śledziki, kabanosy, ser wędzony. Coś do czego talerze niepotrzebne.
Siekasz w międzyczasie: ogórki konserwowe z pikantnej zalewy z chilli, pora, dojrzewającą kiełbasę (w biedrze jest taka, nazywa się Fuet), dużo świeżej natki j zielonej części dymki. Sos to połączenie majonez-musztarda rosyjska-pikantna oliwa lub olej (kujawski ma taką serię)-pieprz. Jak pyry ostygnà wszystkomieszasz i ew. solisz, jeśli jeszcze
https://www.jadlonomia.com/przepisy/imprezowe-przekaski/
źródło: comment_eb5B2HigEfCJZtpWQYWSR4KEnTMAiZCm.jpg
PobierzJeśli twoje zdolności kulinarne kończą się na jajecznicy to polecam:
https://www.winiary.pl/przepis.aspx/106798/slimaki-z-ciasta-francuskiego-z-serem-gouda-i-szynka-chlopska
Można posmarować jakimś pesto, pomidory suszone i co kto lubi, wege wersję też. Takie kanapki, tylko upieczone. Trudno coś zepsuć, wszystkim zawsze smakuje.
źródło: comment_ftcX7VkXFLvyVFv1RztCWpOOpFLjAv0A.jpg
Pobierz