Aktywne Wpisy
kastrator2 +166
No dobra to podsumujmy:
1. #it - jebło, nie ma co
2. #medycyna - na razie jak pączki w maśle, ale zastanawiam się czy nie jebnie jak IT. Liczba miejsc rośnie, wszyscy robią kursy na botoks, a gabinety stomatologiczne są już na każdym rogu. Wygląda dosłownie jak IT przed kryzysem, dajmy im parę lat.
3. #prawo - ostatnio się u nas na wykopie jakiś prawnik żalił że zmarnował życie.
1. #it - jebło, nie ma co
2. #medycyna - na razie jak pączki w maśle, ale zastanawiam się czy nie jebnie jak IT. Liczba miejsc rośnie, wszyscy robią kursy na botoks, a gabinety stomatologiczne są już na każdym rogu. Wygląda dosłownie jak IT przed kryzysem, dajmy im parę lat.
3. #prawo - ostatnio się u nas na wykopie jakiś prawnik żalił że zmarnował życie.

telemach20 +92

źródło: comment_eEPBt200xRjYYGx0qaVsAuuG0HLsxfQy.jpg
Pobierzsony tracilo kiedys na konsoli, teraz juz nie i to byla swiadoma, wykalkulowana decyzja bo spodziewali sie tego ze odrobia to na grach
Jedyną wadą Steam jest brak możliwości odsprzedaży. Jak ci gra nie podejdzie to z nią zostajesz. I tutaj dochodzimy do punktu
Mireczku, nie chce mi się tłumaczyć tak prostych rzeczy.... ale oke... PSN nic nie ma do hostowania gier, nie dają serwerów pod gry z tego co wiem tylko udostępniają usługi takie jak
- Kupowanie
Nie wiem czy to są grosze. Patrząc po zarobkach ludzi z branży IT mogę wnioskować, że są to grube setki milionów :D nie mniej, nie moja sprawa kto ile i na czym
Dla ciebie 96 gier w 4 lata są lepszą opcją? A ile z tych gier odpalileś? Ile przeszedłeś? No i najważniejsze- żadna z tych gier nie była twoim wyborem. Musiałeś nadstawić dupsko, zostać wyruchanym przez Sony i w nagrodę rzucali ci
Osoby broniące tej usługi to największy rak (╯°□°)╯︵ ┻━┻
@ciemny_kolor: Daj argument, a nie robisz ragequit. Płaczesz jak dziecko, wymyślasz i przypisujesz mi słowa, których nie napisałem ani nie wypowiedziałem. Nie jesteś poważnym człowiekiem :x
@Narilan: Nie łączmy sprzedaży gier cyfrowych z PS Plusem, dwie rożne rzeczy, akurat też mnie potężnie wkurza zawyżanie cen za nowe gry cyfrowe... Tutaj