Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +251
Za kilkadziesiąt minut pogadanki z gastrologiem w Warszawie 1400 złotych. TYSIĄC CZTERYSTA ZŁOTYCH. Tak, samej suchej pogadanki bez gastroskopii, bez kolonoskopii, bez USG, bez gwarancji wyjścia z gabinetu z receptą na jakiś lek.
Czy lekarzom w 2026 roku znane jest pojęcie wstyd? Mi byłoby zwyczajnie wstyd robić taki skok na kasę chorego pacjenta.
#lekarz100k #lekarz #medycyna #konowalposting
Czy lekarzom w 2026 roku znane jest pojęcie wstyd? Mi byłoby zwyczajnie wstyd robić taki skok na kasę chorego pacjenta.
#lekarz100k #lekarz #medycyna #konowalposting
źródło: gastrolog
Pobierz
Sonny86 +246
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: comment_eEPBt200xRjYYGx0qaVsAuuG0HLsxfQy.jpg
Pobierzsony tracilo kiedys na konsoli, teraz juz nie i to byla swiadoma, wykalkulowana decyzja bo spodziewali sie tego ze odrobia to na grach
Mireczku, nie chce mi się tłumaczyć tak prostych rzeczy.... ale oke... PSN nic nie ma do hostowania gier, nie dają serwerów pod gry z tego co wiem tylko udostępniają usługi takie jak
- Kupowanie
Nie wiem czy to są grosze. Patrząc po zarobkach ludzi z branży IT mogę wnioskować, że są to grube setki milionów :D nie mniej, nie moja sprawa kto ile i na czym
Dla ciebie 96 gier w 4 lata są lepszą opcją? A ile z tych gier odpalileś? Ile przeszedłeś? No i najważniejsze- żadna z tych gier nie była twoim wyborem. Musiałeś nadstawić dupsko, zostać wyruchanym przez Sony i w nagrodę rzucali ci
Osoby broniące tej usługi to największy rak (╯°□°)╯︵ ┻━┻
@ciemny_kolor: Daj argument, a nie robisz ragequit. Płaczesz jak dziecko, wymyślasz i przypisujesz mi słowa, których nie napisałem ani nie wypowiedziałem. Nie jesteś poważnym człowiekiem :x
@Narilan: Nie łączmy sprzedaży gier cyfrowych z PS Plusem, dwie rożne rzeczy, akurat też mnie potężnie wkurza zawyżanie cen za nowe gry cyfrowe... Tutaj