Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +340

mlody_czyzyk23 +64
Życie jest przewrotne :(
Lekarz po odpaleniu płyty z mojego rezonansu mocno spoważniał i powiedział tylko, że operacja na już, na pilne. To czarne to mój dysk a białe rdzeń…
W jednej chwili upadły plany na ten rok;
- kamper opłacony na wrześniowe 2 tygodnie tripu Włochy, Szwajcaria, Francja - to miały być moje pierwsze wakacje od dawien dawna
Lekarz po odpaleniu płyty z mojego rezonansu mocno spoważniał i powiedział tylko, że operacja na już, na pilne. To czarne to mój dysk a białe rdzeń…
W jednej chwili upadły plany na ten rok;
- kamper opłacony na wrześniowe 2 tygodnie tripu Włochy, Szwajcaria, Francja - to miały być moje pierwsze wakacje od dawien dawna
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Ktoś spotkał się z takim zachowaniem, czy ta sztuka jest jakaś nie do końca w porządku? Próbowałem ustawić offset na napięciu, ale tak średnio to pomogło.
#pcmasterrace #pc #amd
źródło: comment_PUg0pKQaZI9r6cJI6yEMuApPVPYYENvv.jpg
Pobierz@pionic: to za dużo nawet jak na AMD. Wyeliminuj błąd montażu coolera (zdejmij i sprawdź czy pasta się ładnie rozpłynęła, nie masz przypadkiem folii zostawionej, etc.)
Drugie primo - jakie masz napięcia na procesorze? Niektóre płyty albo wersje BIOSa potrafią dać nawet 1.5V co nie jest potrzebne i wtedy się grzeje. Poza tym update BIOSu nie zaszkodzi jeżeli jeszcze nie robiłeś.
Miałem jedynie 1800x z
Procesor dopiero co kupiony, więc pewnie wymienić albo oddać nie powinno być problemu.
Zostaje:
- ustawić go na sztywno na nizszym napieciu
- ustawic w bios by wentylator rozkrecal sie dopiero od 60 stopni
Napisz proszę, bo nie znam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_c40ovDLWyEjGa7VybzsbLCKUKTEy6MDN.jpg
Pobierz