Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mlyn-wodny: Wiem, też od nich uciekam - trzymam tam konto tylko dlatego, że jeszcze potrzebuję trochę czasu, by mieć pewność, że wszystkie płatności będą wpływać do nowego banku. Tylko teraz serio, da się wyłączyć te reklamy?
  • Odpowiedz
@musztym: Masz nowy panel transakcyjny? Upewnij się czy masz wyświetlane saldo czy dostępne środki (istotna różnica). Co do przycisku - pewien jesteś, że obok przycisków przelewów nie masz przelewu na wośp? Logo Ci nie miga z logiem wośpu i tekstem "gramy razem"? Ciekawe, pytałem na infolinii - powiedzieli, że to integralna część panelu, nie ma możliwości tego wyłączenia i jest wymuszona u wszystkich klientów tego słabego banku.
  • Odpowiedz
@ZespolmBanku: A co mają zgody do tego? Jak wycofam zgody, to znikną te reklamy i nie będziecie mnie namawiać na przelewy do wośpu? Tak się składa, że zgody marketingowe mam od początku wycofane, a reklamy jak były tak są.

@nadmuchane_jaja: Już mniejszy problem, gdy są to oferty samego banku - w mBanku też to jest, wyskakują pop-up'y, wiadomości ze spamem, a tu poszli jeszcze dalej i namawiają do
Tino - @ZespolmBanku: A co mają zgody do tego? Jak wycofam zgody, to znikną te reklam...

źródło: comment_rGj6LwHGlSBKi1Eq29BEhGOqiseDtLOC.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz