Aktywne Wpisy

Często jak słyszę, że ktoś studiuje i pracuje to mam w głowie wyobrażenie, że jest na kierunku, na którym wystarczy obecność, albo nawet i nie, żeby zaliczyć większość przedmiotów i nie wymaga on pracy własnej. Wzięło się to stąd, że jak sam byłem na studiach, to pochłaniały one tyle pracy i wkładu własnego po godzinach, że dorzucenie do tego jeszcze pracy było moim zdaniem niemożliwe. A ci, którzy próbowali pracować, to albo

Dlaczego porównujecie sytuację gdzie w średniowiecznej Europie gdzie przez ostatnie tysiące lat od średniowiecza wielkie najazdy ludów tak się złożyły, że składały się mniej więcej z ludzi o tej samej karnacji do Kontynentu w Wieśminie gdzie ludzie najechali go na paru statkach niecałe pięćset lat(767 rok) przed akcją książek? Chyba już bardziej jeśli już powinnniśmy porównywać to do sytuacji etnicznej np. Ameryki Południowej te paręset lat po inwazji Europejczyków oczywiście z zachowaniem skali. A ścisłe wiązanie stopnia pigmentacji skóry z miejscem zamieszkania przypomina mi teorie sprzecznej ewolucji które twierdziły, że żyrafa ma tak długą szyję bo wyciągała ją w górę przez pokolenia i stąd to wynika, a nie z przypadkowych mutacji.
Takie moje żale, bo się za dużo żali z drugiej strony naczytałem.
#heheszki #humorobrazkowy dla atencji
źródło: comment_B9pYzTefIIJNNg6SeQcwAmdkGYzxLQ0Y.jpg
Pobierz(w dupie mam czarnych akurat)