Aktywne Wpisy

WhoDidThatToYou +820
Z tą kultową już sceną z filmu Shrek 2 wiąże się ciekawa historia.
Nagrania z castingu na rolę dubbingową Wróżki Chrzestnej były wysyłane do Ameryki, gdzie zapadała decyzja zależna od reżysera castingu amerykańskiego. W naszym castingu wzięło udział kilka kobiet w tym Dorota Zięciowska. Amerykanom bardzo spodobało się jej brzmienie głosu i linia melodyczna dubbingu.
Niestety, pojawiła się równiez informacja, że nie będzie ona mogła zaśpiewać "Holding Out For A Hero" gdyż we wszytkich
Nagrania z castingu na rolę dubbingową Wróżki Chrzestnej były wysyłane do Ameryki, gdzie zapadała decyzja zależna od reżysera castingu amerykańskiego. W naszym castingu wzięło udział kilka kobiet w tym Dorota Zięciowska. Amerykanom bardzo spodobało się jej brzmienie głosu i linia melodyczna dubbingu.
Niestety, pojawiła się równiez informacja, że nie będzie ona mogła zaśpiewać "Holding Out For A Hero" gdyż we wszytkich

bydlo +92
nie mogli zmienić koloru skóry to zmienili kolor oczu. dziewczynka miała niebieskie, teraz ma brązowe
#shrek
#shrek

źródło: 5b439a56b61095c32618d1a627a2a692
Pobierz
Koledzy, akcja pod tytułem "ET Reunion" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wpisujcie pod jakim nickiem graliście w ET i jeśli tak to w jakich klanach - może odnajdziemy wśród nas starych znajomych, a być może uda się zebrać ludzi na świąteczne granie. Pograłby se człowiek jakieś 6vs6 na Oasis :D
Ja zacznę: Hitman - SlayersTeam, uAznia, masujdzika, anaemia i wiele innych
Team Poland, FF, Arsonists, vVv, v|D, WoW
@ETplayer A Ty kto?:-)
Byłem jako jeden z pierwszych członków klanu alcohol brigade, czarno żółte literki. Miałem nick [AB]Liam, dawne dzieje... Pamiętam treningi i mecze. Nie wiem czy jeszcze grają, a jeśli tak, to pewnie skład się kilkukrotnie wymienił...
Byłem też w takim mikro klanie AS (załączam screen), ale to też 2005-2006.
źródło: comment_SR9g2B6WT96KYoCct7SrPBLNEYe6uEAD.jpg
PobierzU mnie miłość do moda NQ xD reszta zawsze wydaje mi się w którąś stronę przegięta
KmH/UKF/i0s/pist0ls i c--j wie co jeszcze, za dużo tego, miałem kiedyś spisane, ale chyba zgubiłem :(