Aktywne Wpisy
szklarskaporeba +586
#korposwiat #pracbaza #big4 Młode roczniki są bardzo śmieszne. Dzisiaj '99 podszedl na open space do managera i powiedział ze albo pierwsze dwa tygodnia listopada będzie mieć wolne a potem home working do końca roku albo jutro rzuca wypowiedzenie xD. Pulsujących zawołam jutro z rozwinięciem sytuacji.
juzwos +751
XDDDDDDD
#xiaomilepsze #xiaomi #bekazpodludzi #patologiazewsi #patologiazmiasta #smartfon #telefony #polakicebulaki
Wydaje mi się, że rzucając niewielką partię towaru w bardzo atrakcyjnej cenie, raczej stworzy wrażenie że cena regularna jest mocno zawyżona.
A mała szansa że ludzie napaleni na sprzęt w promocyjnej cenie, przyjdą tam, pooglądają i kupią coś inne w cenie regularnej.
Komentarz usunięty przez moderatora
jak w jakis gearbescie na promocje ktorej nie mozna dostac XD potem sie dziwia ze ktos chcialby za cos takiego natluc po ryju albo demolowac sklep - zwykle oszustwo
@hellfirehe: Taki, byś ty czy ja pisał w większym serwisie internetowym akurat w temacie tej promocji.
Udało im się? Udało, napisałeś, jest ruch, jest sensacja.
@dodins: dla mnie śmiesznie brzmi bycie fanem jakiekolwiek marki i jakiekolwiek firmy. Ludzie to jednak kupują, zapominając, że w ostatecznym rozrachunku, bez względu jakby nie próowali budować wyższych skojarzeń, wartości i innego #!$%@?, chodzi o to, żebyś dał im swoje pieniądze. Co samo w sobie nie jest złe, jeżeli produkt ci odpowiada. Po prostu ta cała otoczka jest #!$%@?, a