Wpis z mikrobloga

@smyl: niestety, w przypadku fanatykow ideologia jest religia. Weganizm tez moze byc taka religia, przylapani przed tablice oczywiscie powiedza ze interesuja ich prawa pracownikownkow itp, ale to tyle, zero inicjatyw, dzialania a nawet wypowiedzi, za to o wege nadaja non stop.

To tak jak z niektorymi katolikami, jak ich spytasz i biedne dzieci to powiedza ze trzeba pomagac wiadomi itp, ale gowno w tym zakresie robia i tylko chodza do
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@smyl: A po co mam Ci odpowiadać? Co ja pogodynka jestem? Każdy potrafi sam wysnuć wnioski. A tak przy okazji to Twój numer #2 bardzo mnie rozbawił - jest prawdą - połączenie lewizny z wegetarianizmem mnie śmieszy. Wybacz.;)

@luxkms78: nie ma w tym połączeniu nic śmiesznego. Trzeba ubolewać nad ludźmi upośledzonymi umysłowo.
  • Odpowiedz
@luxkms78: co ma wyzyskiwanie ludzi (które dotyczy całego przemysłu, nie tylko żywieniowego) do nie jedzenia mięsa z pobudek moralnych lub zdrowotnych? Rozumiem, że według autora tych wypocin, każda plantacja jest budowana na krzywdzie i wyzysku biednych ludzi. Argument totalnie z d--y. Ale rozumiem, że to jakiś słaby bait miał być, bo chyba nie ma aż takich dzbanów xD
  • Odpowiedz
@luxkms78: o k---a jeszcze pyszczy xD
ale żeby nie było zróbmy tak: odeprzyj na razie zarzuty z komentarzy innych osób do których się nie ustosunkowałeś tylko odpowiadałeś pół słówkami, to wtedy na koniec cię dojadę ok? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@luxkms78: jak nie? tak cię przorali że aż zacząłeś udawać że trollujesz żeby wyjść z sytuacji z twarzą, ale niestety to widać chłopie i jest to bardzo satysfakcjonujące xD
  • Odpowiedz
@Sinti: Tyle gadania i zero argumentów - tylko "przorali". Ja wiem że poznałeś już wszelkie literki ze 2 tygodnie temu w gimnazjum ale pora nauczyć czytać się ze zrozumieniem.
  • Odpowiedz