Wpis z mikrobloga

nsfw

Zawiera treści NSFW

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@kRpt: powiedz mi jak można nie skisnąć z takiego znanego fenomenu polskiego youtube'a fitness, kiedy bywało że w ten sam dzień, parę kanałów dawało tą samą zrzynę z nowego filmiku z pewnego kanału anglojęzycznego. To nie jest poruszanie tej samej tematyki tylko coś co ociera się o plagiatowanie treści. Mogliby uprzedzić skąd biorą inspirację to bym się nie czepiał
@stefan8800 ¯_(ツ)_/¯ no cóż jakby każdy zaczynał mówić przed filmem, że "no ja to zaczerpnąłem od takich i takich osób" to by trochę głupie było...bo w każdym filmie by to było, a i tak zawsze by sie ktoś przyczepił że nie wspomniano o jeszcze kimś kto mówił coś podobnego
@stefan8800 A ci za granicą skąd biorą? Tylko polaczki tak robią? A za granicą to nie kopiują od nikogo tylko wiedza na każdego z osobna spływa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Heh ostatnie co pamiętam nie tak dawno to co chwile nowy film od polskich fit gwiazd o rekompozycji ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°)
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@stefan8800: no cóż dopóki jest popyt to są filmiki :P

Autorskie rzeczy to po kilkunastu latach stażu można tworzyć na podstawie doświadczeń. Reszta to tylko referat tego co znane.

Szkoda tylko że tak jak wspomniane pojawia się to zaraz po angielskim filmiku. Low effort tzw.