Wpis z mikrobloga

nsfw
Treść nieodpowiednia do przeglądania w pracy lub miejscu publicznym...
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 83
@stefan8800 ale co w tym złego? Nie każdy ogląda zagraniczne. Skoro coś jest dobre to chce to przekazać osobom, które go oglądają. Czy jak ktoś coś powie to już nikt nie może tego powtórzyć? Ah te p0laczki nic nie wiedzo tylko p-------o, a tam za granico to biorą wiedzę z nikąd i nikt nigdy nie powtórzył tego samego po kimś innym hurrr
  • Odpowiedz
@kRpt: ale tu nie chodzi o poruszanie tej samej tematyki tylko prawie że dosłowne przetłumaczenie całego filmu jakiegoś i udawanie że to twój autorski kontent
  • Odpowiedz
@kRpt: powiedz mi jak można nie skisnąć z takiego znanego fenomenu polskiego youtube'a fitness, kiedy bywało że w ten sam dzień, parę kanałów dawało tą samą zrzynę z nowego filmiku z pewnego kanału anglojęzycznego. To nie jest poruszanie tej samej tematyki tylko coś co ociera się o plagiatowanie treści. Mogliby uprzedzić skąd biorą inspirację to bym się nie czepiał
  • Odpowiedz
  • 0
@stefan8800 ¯_(ツ)_/¯ no cóż jakby każdy zaczynał mówić przed filmem, że "no ja to zaczerpnąłem od takich i takich osób" to by trochę głupie było...bo w każdym filmie by to było, a i tak zawsze by sie ktoś przyczepił że nie wspomniano o jeszcze kimś kto mówił coś podobnego
  • Odpowiedz
  • 1
@stefan8800 A ci za granicą skąd biorą? Tylko polaczki tak robią? A za granicą to nie kopiują od nikogo tylko wiedza na każdego z osobna spływa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Heh ostatnie co pamiętam nie tak dawno to co chwile nowy film od polskich fit gwiazd o rekompozycji ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°
  • Odpowiedz
@kRpt: wiesz w angielskim youtubie masz np jakiegoś tam typa który kopiuje filmy athlean x (VShred) - i z tego powodu jest opluwany, przez innych youtuberów między innymi.

generalnie coś takiego jest słabe w c--j, i powinno być imo piętnowane (jeżeli film jest praktycznie 1:1 to samo)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@stefan8800: no cóż dopóki jest popyt to są filmiki :P

Autorskie rzeczy to po kilkunastu latach stażu można tworzyć na podstawie doświadczeń. Reszta to tylko referat tego co znane.

Szkoda tylko że tak jak wspomniane pojawia się to zaraz po angielskim filmiku. Low effort tzw.
  • Odpowiedz
@stefan8800: ostatnio włączyłem jeden z nowszych filmików Grzymskiego. I miałem wrażenie, że słucham dokładnie tego co mówi Seba Kot od dwóch lat, nawet słownictwo było bardzo podobne XD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@kRpt: to złego że jak kiedyś napisałem Owcy dziewczynie że duka 1 do 1 z książki pół rozdziału i może chociażby napisać w opisie filmu skąd ma wiedzę na ten temat to usunęła mojego posta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz