Wpis z mikrobloga

@ProAero: Tak wiem marka bez historii majtkowiec bla bla. Wiem wiem. Ci z tego jaj żadna inna nie miała podobnego ktory na żywo by robił takie wrażenie i tak się podobał? Nie ma i tyle.
Szafir ma, jakiś tam kwarc od Swatcha ma wiec mi pasuje :) Wolę CK od Aztorina :)
  • Odpowiedz
@sezamus: no to tak każdy powinien się jarac mechanizmami i analizować w tabelce jakie szkiełko i czy skóra z pyty kangura na pasku. Daj żyć ludziom i daj im kupować feszyn watche. Ja kolekcjonuje perfumy i nie będę pitolił ze każdy ma kupować niszowe perfumy z wyciągiem z wiewiórki bo to wyższa klasa tylko jak im pasuje szary boss to niech sobie noszą. Ps. Mam Apple watcha xD
  • Odpowiedz
@kabzior: Jako laik w świecie zegarków - co daje Ci lepszy mechanizm kwarcowy, od tańszego? Oprócz Twojego przeświadczenia, że jest lepszy. Wydaje mi się, że osobom kupującym takie "majtkowce" zależy po prostu na wyglądzie i o to, żeby pasowało do outfitów. Co w tym złego?
  • Odpowiedz
no to tak każdy powinien się jarac mechanizmami i analizować w tabelce jakie szkiełko i czy skóra z pyty kangura na pasku.

@alvaro1989: nie musi, ale nie potrzeba tajemnej wiedzy żeby nie kupować gówna. ja się nie znam na garniturach, ale nie kupiłbym garniaka marki Mercedes albo Samsung.

Jako laik w świecie zegarków - co daje Ci lepszy mechanizm kwarcowy, od tańszego?

@9Japko9: trwałość, dokładność
  • Odpowiedz
@ProAero: Luzik ;) A na poważnie to trzeba naprawdę się wgryźć w temat, żeby zrozumieć o co czasem chodzi.
Ale tak jak mówię modowa też nie każda jest kompletnym syfem, który od razu trzeba hejtować. Zmieniają się trochę te rzeczy.
Natomiast Diesla to będę szkalował ile mogę ;P
@advert: No i czym się różni mechanizm z grupy Swatcha wsadzany do Calvina od tego z innych ich wypustów?
  • Odpowiedz
@alvaro1989: właściciel appla musiał się wypowiedzieć ( ͡° ͜ʖ ͡°)

DW na łapie i srajfon w łapie i już słyszę "boże i znowu nie mam kasy pod koniec miesiąca! tyle wydaję!".

Można kupić Casio za 1/4 tego co "feszyn łocz" i mieć coś ładniejszego i lepszego jakościowo. Ja często chodzę z Casio Duro (MDV-106). W cenie feszyn łocza mam Seiko SRPA25.

Każdy może szanować swoje pieniądze
  • Odpowiedz