Aktywne Wpisy

pyra1990 +7
#wykopefekt
Jak pozbyć się samochodu ze swojego miejsca parkingowego ?? Żaden sąsiad się nie przyznaje, a kartki za wycieraczką nic nie dają. Rence opadują...Macie Mirki możliwość ustalenia danych właściciela??
Jak pozbyć się samochodu ze swojego miejsca parkingowego ?? Żaden sąsiad się nie przyznaje, a kartki za wycieraczką nic nie dają. Rence opadują...Macie Mirki możliwość ustalenia danych właściciela??
źródło: 1000022005
Pobierz
AXSIS +1
#gielda
Co sądzicie o tego typu strategii "scalpingowej", że bierzeciez przykładowo 100k zł i inwestujecie tylko w jedną spółkę np. Orlen, KGHM lub coś innego dużego i w miarę pewnego, po czym przy założonym zysku np. 1% sprzedajecie i kupujecie co innego, co akurat dobrze rokuje. Taki trading kilkudniowy zależnie od tego, jak akcje odbiją lub spadną. Trzymacie daną akcję tak długo aż wzrośnie.
Ryzykowne zagranie, ale TEORETYCZNIE rentowne
Co sądzicie o tego typu strategii "scalpingowej", że bierzeciez przykładowo 100k zł i inwestujecie tylko w jedną spółkę np. Orlen, KGHM lub coś innego dużego i w miarę pewnego, po czym przy założonym zysku np. 1% sprzedajecie i kupujecie co innego, co akurat dobrze rokuje. Taki trading kilkudniowy zależnie od tego, jak akcje odbiją lub spadną. Trzymacie daną akcję tak długo aż wzrośnie.
Ryzykowne zagranie, ale TEORETYCZNIE rentowne

#zegarki
źródło: comment_Rj2ljq0DODi7e9sgVMvU3pY70XLxLwjA.jpg
PobierzSzafir ma, jakiś tam kwarc od Swatcha ma wiec mi pasuje :) Wolę CK od Aztorina :)
@diogene: to musisz pana prezydenta zapytać :)
@alvaro1989: nie musi, ale nie potrzeba tajemnej wiedzy żeby nie kupować gówna. ja się nie znam na garniturach, ale nie kupiłbym garniaka marki Mercedes albo Samsung.
@9Japko9: trwałość, dokładność
Ale tak jak mówię modowa też nie każda jest kompletnym syfem, który od razu trzeba hejtować. Zmieniają się trochę te rzeczy.
Natomiast Diesla to będę szkalował ile mogę ;P
@advert: No i czym się różni mechanizm z grupy Swatcha wsadzany do Calvina od tego z innych ich wypustów?
DW na łapie i srajfon w łapie i już słyszę "boże i znowu nie mam kasy pod koniec miesiąca! tyle wydaję!".
Można kupić Casio za 1/4 tego co "feszyn łocz" i mieć coś ładniejszego i lepszego jakościowo. Ja często chodzę z Casio Duro (MDV-106). W cenie feszyn łocza mam Seiko SRPA25.
Każdy może szanować swoje pieniądze