Aktywne Wpisy

petugh +1039
Ponad 3 lata ciężkiej pracy, a oto jej efekty. -55kg.
Początek 1 czerwca 2022, ale po drodze niezliczona ilość wzlotów i upadków. W tym przytycie z powrotem 16kg.
Jak można doprowadzić się do takiego stanu? Nie mam żadnych wymówek, chorej tarczycy, problemów z hormonami itd. Po prostu żarłam jak prosiak, miałam napady kompulsywnego objadania się i zerową samoocenę.
NIGDY nie byłam szczupła, już od dzieciaka miałam nadwagę a potem otyłość.
Jak to
Początek 1 czerwca 2022, ale po drodze niezliczona ilość wzlotów i upadków. W tym przytycie z powrotem 16kg.
Jak można doprowadzić się do takiego stanu? Nie mam żadnych wymówek, chorej tarczycy, problemów z hormonami itd. Po prostu żarłam jak prosiak, miałam napady kompulsywnego objadania się i zerową samoocenę.
NIGDY nie byłam szczupła, już od dzieciaka miałam nadwagę a potem otyłość.
Jak to
źródło: temp_file8658151187121454080
Pobierz
Partacze +85
I kto tu jest niby głupi my czy sebcel? Sobotni wieczór a ja siedzę i od półgodziny słucham tego szaleństwa, myślę że wszyscy zostajemy zrobieni w bambuko metodą contrawise, a Pan Sebastian z ukradzionego czasu buduje imperium #sebcel

@SirRoger: Może to, że Anglosasi i Słowianie to multi-kulti ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Obawiam się, że nie rozumiesz na czym polega nacjonalizm.
@Hipokryzja_Wykopu: jakieś źródło?
źródło: comment_7JYGMhs51j9f6c4WdoCegG6O8zNvASvT.jpg
Pobierz@zjadlbym_kebaba: no faktycznie prawie jak kampania rządu xD
Rozboje, dymy, jakieś sapy do otoczenia, bo hehe młodzi gniewni, a potem szybko do UK bo w Polszy zawiasy. I od 15 lat się boi wrócić taka jedna z drugą pipka. Oczywiście hasła te same, co onr, tylko ci pewnie nawet skrótu nie rozwiną xD
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_V6je7oGDBLl5vtzAGbLdnvSe6HOvaiNo.jpg
Pobierz@Planeta_odebete2: Ja wiem. Na p---------u głupot naprzemiennie z bredniami.