Aktywne Wpisy

Bunch +32
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
stanley___ +2
#pytanie
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
źródło: temp_file1252786484093219342
Pobierz

@SirRoger: no wiadomo getta pojawiły się PO segregacji rasowej xDDDD Taki wymysł XXIw żeby robić murzyńskie dzielnice xD W ogóle biali im ich nie wybudowali i kazali się tam osiedlić pod groźbą kar xD
Nie, nie. Pomyliłeś z lewactwem, serdelko.
@Walenciakowa:
Fajne statystyki. Powiedz mi ilu jest biednych białych w USA?
A co do przestepczosci- to choć Polacy biedniejsi nie popełniają więcej przestępstw niż np Czesi czy Słowacy.
Co tam grubasie robisz w tęczowym łóżku ze swoją mamą, nikogo nie interesuje.
@Walenciakowa:
@Planeta_odebete2: Nie jestem grubasem. Moja mamunia jest daleko ode mnie. Niestety nie trafiłeś.
też bym od ciebie spierd*lał jak najdalej, kłamliwy grubasku.
Komentarz usunięty przez moderatora
żaden ulaniec-oszust, nie będzie mi mówił, jak mam żyć.
No, nie wierzę xD
I jeszcze klucha śmiał zaprzeczać, wyżej xD
Jak
@Planeta_odebete2: Nie mógłbyś już s--------ć? Nie jem mięsa.
to ile Ty tej soi musisz wpieprzać, chłopaku?