Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
Poprzedni post został usunięty przez moderację, dodaje w innej formie, formularza google. Może ten nie spadnie z rowerka. W linku macie opis co i jak. Nie taguję, tylko zawołam zainteresowanych.

• 64
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pawelwojciech: Szkoda, ze wczorajszy post spadl z rowerka ale luz. Zaglosowane i to sa wlasciwie wiazace dla mnie glosy :) Moze jeszcze cos dorzuce damskiego. A mam pytanie, masz/bedziesz mial szkielka 100ml z atomizerem? :D TF TV wzielabym 20ml, bardzo nam sie spodobal ten zapach z probki od Ciebie.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@maniok: 4.76 XD a tak na poważnie to przejdą na pewno te które mają od 9 głosów w górę, muszę to dokładnie przeanalizować bo niektóre będą dostępne po 200 ml i będę tak wybierał od największych w dół żeby wyszło do pełnego pakietu.
  • Odpowiedz
@pawelwojciech chyba na nic tak nie liczę jak na MFK Absolue Pour Le Soir. Zapach podobno petarda, dwa to to że nie jest dostępny, olejek w ilości 10 ml jest po prostu drozszy niż inne więc jakby była większa ilość to byłoby cudownie. Ale jak to mówią, demokracja, co będzie wybrane to będzie ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz