Aktywne Wpisy

czy jesteś szczęśliwy/a
czy jesteś szczęśliwy/a
- tak 37.5% (382)
- nie 40.0% (408)
- bez zdania 22.5% (230)
pogodny_mis65 +270
Akcja z cycushkami na wośp w tym roku nie wypaliła i w sumie nie dziwie się wcale. Wykopki potrafią stalkować nasze kochane kruszynki po ułożeniu pieprzyka, a później jest płacz, że Wgw się skończyło :) Też bym Wam nic zboczuchy nie wysłał! Nawet mirabelce która płaciła 5 zł za każdego siura nic nie wysłałem chociaż pokusa była spora.. :) No nieważne. Proponuje inną zabawe. Ja nie bede jej sponsorem, bo jakoś w
Hej Mireczki.
Zdarzyła mi się dzisiaj nietypowa sytuacja. Kupiłem na allegro dostęp do konta keep2share, żeby pobrać sobie nowy odcinek serialu i po zalogowaniu wszedłem w zakładkę "recommended" - cóż, fajnie się przyjrzeć co ludzie pobierają. Głównie p---o. Ale dzisiaj mnie zryło. Była tam kupa nagrań z jakichś gabinetów kosmetycznych czy od ginekologów. ( ͡° ʖ̯ ͡°) Założyłem, że w------e, bo pewnie jakaś rosja czy inne stany, ale jeden plik się nazywał "u ginekologa.mp4", a na nagraniu jest "KAM1", data wrzesień-październik tego roku... 45 minut nagrań z wizyt ginekologicznych z ukrytej kamerki... Jeśli taki zwyrol przyjemuje w polsce wypadałoby chyba uprzykrzyć mu życie. Przecież może do takiego gabinetu trafić moja albo kogoś z mirków (normickiej części) kobieta... ( ͡° ʖ̯ ͡°) Obrzydzenie mnie aż bierze.
Zarzucam screena gabinetu, może ktoś wykorzysta swoje creepy CSI i ma jakiś pomysł jak to zweryfikować?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Nie siedź w domu w ferie i w wakacje
źródło: comment_qZUDOtkJpTWnQ0FK9ao3EMSueXy9HuID.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
albo chociaż screeny tutaj, po jednym takim zdjęciu ciężko coś ogarnąć
czy naprawdę tak ciężko zrozumieć, że dla kobiety może to być trauma na całe życie, a nie cieszenie sie bo ktoś patrzył na nią u ginekologa?