Wpis z mikrobloga

@Kosmiczny_pies_Kazak: Mogą równie dobrze cieszyć się życiem. Przecież seks nie jest główną wartością w życiu, ani nawet jedną z tych ważnych.
Serio, nie rozumiem tej dramy. Moim zdaniem warto znaleźć jakieś inne pobudki do życia, ambicje, marzenia. Cokolwiek.
Jeśli dla kogoś jedyną pobudką jest seks, to trochę smutne ma życie, niezależnie od tego czy ma tych zbliżeń pod dostatkiem czy nie.

Zresztą nieważne, trafiłam przypadkiem na ten wpis przez tag #
@Smartass: Wybacz, ale tak samo jak na początku do OPki, muszę napisać, że chyba k...a żartujesz. To, że seks i ogólnie potrzeba bliskości jest jedną z podstawowych ludzkich potrzeb to rzecz którą trudno kwestionować. Z brakiem zaspokojenia tej potrzeby jedni radzą sobie lepiej, inni gorzej.

Tych których radzą sobie gorzej nie zamierzam oceniać w taki sposób w jaki ty to zrobiłeś, bo tak jak napisałem to jest jedna z podstawowych potrzeb,
no co może być złego w seksie za pieniądze...

@pancerna_piesc_dzieciatka_jezus: nic

celibat daje większe szanse na niezakazenie

@pancerna_piesc_dzieciatka_jezus: A jeśli nie wyjdziesz z domu masz 100% szans że nie walnie w Ciebie samochód

Diwa oznacza gwiazdę opery lub aktorkę. Prostytutka to prostytutka. Nie mydl sobie oczu nieprawdziwymi określeniami.

@Smartass: język ma to do siebie, że na różne sposoby ewoluuje i się zmienia. Pewne grupy osób używają czasem danego słowa
Przecież seks nie jest główną wartością w życiu, ani nawet jedną z tych ważnych.

@Smartass: Nieprawda. Jest jednym z najważniejszych czynników mających wpływ na zadowolenie z życia. Natury nie oszukasz. Nawet w piramidzie Maslova jest potrzebą fizjologiczną.
@pancerna_piesc_dzieciatka_jezus: Bo widze ze masz ewidetne problemy ze soba a #!$%@? cos o gosciach ktorzy chodza na prostytutki ze oni "musza" miec problemy ze soba.. Bylem w dwoch zwiazkach z kobietami i wiem jak wyglada obecna sytuacja na rynku matrymonialnym, uwazam ze osoby ktore chodza na prostytutki ( bo sam chodze i to czesto ) nie maja zadnych problemow ze soba, tylko poprostu lubia proste i klarowne rozwiazania dotyczace seksu.. jezeli
@RandomowyTyp: Nie przejmuj się opinią kobiet. Nie należy ich słuchać i traktować poważnie a zwłaszcza w tematach związkowo-seksualnych. One najchętniej by zakazały 95% mężczyznom seksu tylko nakazały im pracować 12 godzin dziennie na zachcianki kobiet a same by uprawiały seks z top 5% Chadów. Kobiety zawsze dostają wścieklizny gdy facet idzie do prostytutki, bo wtedy kobiety tracą swoją główną, a często jedyną, wartość - seks.
@programista1992: Wiem, wiem kolego, staralem sie jakos uargumentowac to ale to jak krew w piach, glupie jest glupie i takie bedzie, wiec dam se spokoj, zreszta opinia jakiegos paszczura to mi lata kolo #!$%@? akurat tylko ze niestety wiekszosc lasek tak mysli xd