Wpis z mikrobloga

sugerowanie że Karina z roksy dająca d--y za 200 zł to "diva z prawdziwego zdarzenia" xD

@elf_pszeniczny: Wtf? Kolejny mądry. Po to masz takie portale jak garso żeby się dowiedzieć i nie iść na partyzanta. Ale rozumiem, że prawdziwa profesjonalistka to twoim zdaniem bierze 1000 zł za wzięcie huia w rękę.
  • Odpowiedz
@pancerna_piesc_dzieciatka_jezus: kolejna co walczy z wiatrakami.. faceci chodza, chodzili i beda chodzic na divy bo maja taka potrzebe, zadne kily, adidasy i rzerzaczki tego nie zmienia, mozesz ze ich wyzywac od nieudacznikow, przegrywow, od tego ze sa brzydcy itp.. ale z tym nie wygrasz.. nawet C.Ronaldo chodzil na dziwki i mial w to w------e ze jakas dziagwa bedzie mu moraly o tym prawic, hehe. Bylo mu dobrze.. i on nie
  • Odpowiedz
@Kosmiczny_pies_Kazak: Wiesz po jakim czasie można wykryć najwcześniej choroby przenoszone płciowo? Co najmniej 3-4 tygodnie ʕʔ Uważasz, że po każdym kliencie p---------a czeka miesiąc żeby wyniki badań były wiarygodne i dopiero wtedy kiedy są negatywne, to uprawia s--s z kolejnym i robi następny miesiąc przerwy? XD

W rzeczywistości sprzeda co najmniej kilkudziesięciu nieświadomym facetom dowolną chorobę weneryczną, zanim pomyśli o zbadaniu i zanim jakiekolwiek wyniki będą
  • Odpowiedz
Diwa oznacza gwiazdę opery lub aktorkę. P---------a to p---------a. Nie mydl sobie oczu nieprawdziwymi określeniami.

@Smartass: Po pierwsze nie wymądrzaj się bo to OPka użyła określenia diva, ja tylko się dostosowałem. Więc pretensje nie do mnie w tym zakresie, że twój wysublimowany gust lingwistyczny został obrażony.

Po
  • Odpowiedz
@Smartass: Nie pisałem że jest. Żaden s--s z kimś innym niż stała partnerka nie jest w 100 procentach bezpieczny. Śmieszna jest w ogóle taka rozmowa na tagu gdzie większości nie grozi jakikolwiek s--s prócz takiego za jaki zapłacą. Najlepiej niech położą się i czekają na śmierć żeby nie ryzykować choroby, grożącej im w takim samym stopniu gdyby mogli kogoś wyrwać w klubie.
  • Odpowiedz