Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#nieruchomosci
Nie opłaca się pracować jeżeli za swoją pracę nie będzie cię nawet stać na to by kupić sobie tak podstawowe dobro jak mieszkanie,
i to bez znaczenia czy zarabiasz 5 czy 15 netto, i tak się nie dorobisz za życia.
Więc po co pracować?, żeby komuś wkładać rentierską pensję do kieszeni?, już lepiej iść po socjal i nic nie robić, przynajmniej cieszysz się czasem swojej egzystencji a i browar w sklepie
Nie opłaca się pracować jeżeli za swoją pracę nie będzie cię nawet stać na to by kupić sobie tak podstawowe dobro jak mieszkanie,
i to bez znaczenia czy zarabiasz 5 czy 15 netto, i tak się nie dorobisz za życia.
Więc po co pracować?, żeby komuś wkładać rentierską pensję do kieszeni?, już lepiej iść po socjal i nic nie robić, przynajmniej cieszysz się czasem swojej egzystencji a i browar w sklepie
Zawiera treści NSFW
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Da sie robić wyniki przy "rekreacyjnym" treningu. Nawet ma moim przykładzie.
Przy czym 3x w tygodniu dla mnie to już dość dużo. Ja tutaj bym raczej mówił o standardowym treningu osób, które nie traktują ciężarów priorytetowo. Tutaj wystarczy trochę więcej wiedzy niż standardowo i będą efekty.
Mnie się wydaje, że coraz trudniej nam wyjrzeć poza naszą bańkę. Na tagu 140 na klatkę to marny wynik, a 4
Dokładnie, dlatego wrzucam różne przemiany. Takie bardziej zaawansowane jak i casualowe. Aby nie zamknąć się tylko na gym ratów.
Jaki wzrost pana na zdjeciach?
Siadac 60 kg po 6letni stazu :O
Oj.... ja na swojej siłowni mam dziesiątki osób z 5 lat stażu, które robią 80 kg klata/siad ... (i tak jest na każdej siłowni), dodatkowo też nie wyglądają.
Nawet jakbym mogl wiecej dolozyc, a nie moge z powodow zdrowotnych to i tak bym nie dokladal bo wpadam na trening 45 minut i mam zrobione.