Aktywne Wpisy

źródło: scaled_1000004589
Pobierz
Teuvo +20
ile kosztuje wybudowanie domu parterowego 60 m2 + garaż na 1 auto i rower
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: scaled_1000004589
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
https://www.youtube.com/watch?v=nLVJTBZtiuw
#silownia #mikrokoksy
@IntruderXXL: Ta, specjalnie dzwigaja w sprzecie, zeby sobie utrudnic zadanie, przeciez bez sprzetu by wycisneli na luzie
Dlatego trzeba rozgraniczyc (chociaz sam nigdy w sprzecie oczywiscie nie trenowalem, nawet nie widzialem
@Magiczny_Mateusz: @Szimu: CO TO ZA BZDURY ZNOWU? Nie potraficie
@DywanTv: Ale powiedz mi dlaczego to mnie nie powinno dziwić? TO jest zupełnie inny sport, przecież ludzie w sprzęcie nie rywalizują z ludźmi w raw.
Dlaczego tak bardzo ludzie srają się o to raw? Chcą to niech ćwiczą sobie raw i konkurują z innymi w raw i tyle. Po co czepiać się ludzi którzy chcą dźwigać w sprzęcie i konkurują z innymi
Teraz glupi przyklad - tak jak mnie nie dziwi, ze ludzie glosuja na PiS, tak mnie nie dziwi, ze sraja sie
@DywanTv trójbój raw i eq to dla mnie jak bieganie i jazda na rowerze. No na rowerze łatwiej przejechać 1000m nie ? Ehh. Dla mnie pytanie po co wchodzą w sprzęt jest jak pytanie po co siadają na rower, albo po co grają w szachy zamiast biegać. Chcą uprawiać inny sport po prostu
Potem borsuk powiedzial, ze przeciez trojboisci podnosza o wiele wieksze ciezary. Ale tego tez nie powinno sie porownywac, bo duzy siad jest w trojboju celem, a w dwuboju narzedziem. Jest jeszcze wiele innych powodow, przez ktore nie powinno sie tego
Bez publiki nie ma sportu
Moim zdaniem to nie ma tak, że dobrze albo że nie dobrze. Gdybym miał powiedzieć, co cenię w życiu najbardziej, powiedziałbym, że ławę. Ekhm… Ławę, która podała mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam. I co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie