Wpis z mikrobloga

Dobra więc z jakiś miesiąc temu zebrałem te wszystkie karty w #gtaonline i z tego co rozumiem powinienem dostać za to torbę kolekcjonera za darmo w rdr online. No tylko, że teraz jak już RDR2 wyszło na PC i odpaliłem online i znalazłem tą madam nazar to ona normalnie każe mi zapłacić 15 gelda. Co robię źle ewentualnie co rozumiem źle?
#rdr2
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@yeradd: Na pewno zebrałeś wszystkie karty? Sprawdź, M > Ekwipunek > przedmioty kolekcjonerskie. Oczywiście RDR 2 i GTA V muszą być na tym samym koncie. Ja zebrałem karty tego samego dnia co wyszły.

U mnie działa

#klasyk
  • Odpowiedz
@mat759: No tak, 2 razy sprawdzałem. Jedynie mnie zastanawia fakt, że w momencie jak zebrałem te karty miałem konto połączone z Xbox livem, a na xboxie one też mam RDR2 i aktywną postać w onlinie (oczywiście nie graną od grudnia 2018 bo czekałem na PC, na konsoli nie gram). Może ta torba poszła do tej postaci na xboxie i dlatego na PC już nie mam? Tak jak mówię xboxa nie
  • Odpowiedz
@mat759: Żebym go jeszcze miał (dawno się pozbyłem) xd

No nic, będę się kłócić na czacie jeżeli się tam wgl dobiję bo wiadomo, że problemów u ludzi nie brakuje.
  • Odpowiedz