Wpis z mikrobloga

@LewCyzud: Ta wojenka zaczyna przypominać paraolimpiadę. Co z tego, że wygrasz (Android lub Apple, nie ma znaczenia), jak i tak jesteś upośledzony? Czekam aż ludzie zaczną skakać sobie do gardeł przy debatach czy lepsze są czarne skarpetki, czy białe. Bo na to samo wychodzi. Dorośnij i nie spamuj tagu #android gównem.
  • Odpowiedz
@LewCyzud: Po pierwsze, twój obrazek obraża Androidowców. Po drugie, twoje "chory człowieku jesteś" obraża mnie i nie zrozumiałeś przesłania. Po trzecie, co miało wyniknąć z tej prowokacji, skoro tak bardzo ci nie pasuje gdy ludzie cię krytykują? Po czwarte, nie umoralniałem, a krytykowałem prowokację i zaśmiecanie tagów. Jeszcze raz zapytam: jesteś opóźniony? To zwykłe pytanie, chciałbym zrozumieć twoje zachowanie.
  • Odpowiedz
@dolOfWK6KN: Każda rzecz ma zwolenników i przeciwników. Na forach walczą ze sobą ludzie którzy wola czapki wełniane a inni kapelusze. Walcza kibice klubów, elektronicy, informatycy, fani aut itd. Tu walczy nawet kasza z makaronem. Jak staniesz ponad tym i uznasz, że dana rzecz jest dla ciebie a nie na pokaz to takie spory zupełnie są ci obojętne.
  • Odpowiedz
@boctok: Staram się stać ponad tym i kpić z fanboyów, żeby przemówić im do rozsądku. Dziwi mnie, że ludzie są wobec siebie aż tak agresywni z powodu firm, które mają w głębokim poważaniu swoich klientów i dla których wojenki między fanami są jednym ze źródeł dochodu.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
mnie zastanawia jeden fakt, a mianowicie dlaczego ludzie muszą usprawiedliwiać swój wybór przed zupełnie obcymi ludźmi i robią to poprzez obrażanie drugiej strony?
  • Odpowiedz