Aktywne Wpisy

rancorn +22
"słyszałeś że pisarski napisał książkę?
Słyszałem.
A czytałeś?
Nie.
Jak wiekszosc.
*SMIECH PAWIANA*
Słyszałem.
A czytałeś?
Nie.
Jak wiekszosc.
*SMIECH PAWIANA*
źródło: 1000053392
Pobierz
JKL789 +6
Jak działa bańka AI w 3 korkach:
Krok 1: Inwestorzy zaczynają przeceniać technologię
To nie musi oznaczać że technologia nie jest przydatna, że nie zwiększa produktywności i że nie przyniesie zysków. Przyniesie. Ale nie aż tyle.
Krok
Krok 1: Inwestorzy zaczynają przeceniać technologię
To nie musi oznaczać że technologia nie jest przydatna, że nie zwiększa produktywności i że nie przyniesie zysków. Przyniesie. Ale nie aż tyle.
Krok

Mowi sie ze jak ktos jest 7/10 i wiecej to nie potrzebuje #tinder. No wlasnie ale w jaki sposob tacy faceci znajduja #rozowepaski? Same zagaduja i daja sygnaly? Moglby sie jakis adonis wypowiedziec? #zwiazki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
Komentarz usunięty przez autora
@Harmonia: a to ciekawe, bo ja wychodze z piwnicy(jedynie nie obracam się w popularnych miejscach wykorzystywanych przez normików do socjalizowania się, bo nie mogę), a jednak sądząc po ilości interakcji przez ostatnie 15 lat to moge z dużą pewnością stwierdzić, że kobiety nie istnieją.
Samo z siebie bez mojego zaangażowania ruchanie trafiło mi się z dwiema laskami (w ten sposób, że to one napisały, przyjechały do mnie itd), cała reszta to były trudniejsze lub łatwiejsze rozgrywki szachowe. Z klubu ani razu nie wyciągnąłem
Komentarz usunięty przez moderatora