Aktywne Wpisy

Koksixk +40
W sumie to nie wiem skąd ten najazd na polki pod względem wyglądu. Może ja jestem dziwny, ale mi się tylko Słowianki podobają. Ruskie panny też są spoko, ale no tam jest mentalnosc jaka jest, na Ukrainie nie lepiej xD, także chłopaki myślę, że zamiast cały czas cisnąć p0lkk to powinniśmy jednak docenić te środkowoeuropejskie walory

JAkie macie talenty?

Mowi sie ze jak ktos jest 7/10 i wiecej to nie potrzebuje #tinder. No wlasnie ale w jaki sposob tacy faceci znajduja #rozowepaski? Same zagaduja i daja sygnaly? Moglby sie jakis adonis wypowiedziec? #zwiazki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
Komentarz usunięty przez autora
@Harmonia: a to ciekawe, bo ja wychodze z piwnicy(jedynie nie obracam się w popularnych miejscach wykorzystywanych przez normików do socjalizowania się, bo nie mogę), a jednak sądząc po ilości interakcji przez ostatnie 15 lat to moge z dużą pewnością stwierdzić, że kobiety nie istnieją.
Samo z siebie bez mojego zaangażowania ruchanie trafiło mi się z dwiema laskami (w ten sposób, że to one napisały, przyjechały do mnie itd), cała reszta to były trudniejsze lub łatwiejsze rozgrywki szachowe. Z klubu ani razu nie wyciągnąłem
Komentarz usunięty przez moderatora
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
@AnonimoweMirkoWyznania: raz jedną trochę większą laskę zrobiłem z ciekawości jak to jest z takimi, ogólnie kształty okej ale szeroka była, przez dwie do teraz mam wyrzuty sumienia XD ale ogólnie