Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Mowi sie ze jak ktos jest 7/10 i wiecej to nie potrzebuje #tinder. No wlasnie ale w jaki sposob tacy faceci znajduja #rozowepaski? Same zagaduja i daja sygnaly? Moglby sie jakis adonis wypowiedziec? #zwiazki

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

musiałbyś nie wychodzić z piwnicy żeby nie spotykać kobiet

@Harmonia: a to ciekawe, bo ja wychodze z piwnicy(jedynie nie obracam się w popularnych miejscach wykorzystywanych przez normików do socjalizowania się, bo nie mogę), a jednak sądząc po ilości interakcji przez ostatnie 15 lat to moge z dużą pewnością stwierdzić, że kobiety nie istnieją.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: jestem 8-9/10, 24lvl i na koncie na razie 23 panny, chyba jakoś 3/4 z tindera. Nie słuchaj tego przegrywowego p---------a wziętego z internetu i własnych halucynacji na temat prawdziwego świata.

Samo z siebie bez mojego zaangażowania ruchanie trafiło mi się z dwiema laskami (w ten sposób, że to one napisały, przyjechały do mnie itd), cała reszta to były trudniejsze lub łatwiejsze rozgrywki szachowe. Z klubu ani razu nie wyciągnąłem
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: A, i to, że chady mogą być upośledzeni (mam na myśli różne eksperymenty społeczne) tez można włożyć między bajki. Nikt nie zwrócił do tej pory uwagi, że te laski z #klaudiusz i innych faków to typiary będące kilka lig niżej od modela ze zdjęć, zreszta na kilkaset par, które mu się trafiły tylko kilka było przypadków propozycji seksu tak z marszu. Niewiele lasek będzie chciało tylko i
  • Odpowiedz
nawet mnie typie w życiu nie widziałeś, porządna szczena, gęste włosy, latynoska uroda i czarny pas w poniżaniu takich jak ty s--------n robi ze mnie ubermenscha
  • Odpowiedz
@steppenwolf90: różnie bywało, czasem się z nimi ustawiłem potem na mieście a z niektórymi wcześniej wróciłem do siebie jak wyszliśmy na miasto ekipą, ogólnie 20 ostatnich lasek ruchalem nie będąc z nimi
  • Odpowiedz
@steppenwolf90: styl już mam, z czasem przestałem się w ogóle liczyć ze zdaniem lasek i o---------ć różne rzeczy które mogłyby je zaskoczyć, co pociąga za sobą calkowity brak zainteresowania nimi jako osobami tylko raczej obiektami seksualnymi, to głębszy temat

@AnonimoweMirkoWyznania: raz jedną trochę większą laskę zrobiłem z ciekawości jak to jest z takimi, ogólnie kształty okej ale szeroka była, przez dwie do teraz mam wyrzuty sumienia XD ale ogólnie
  • Odpowiedz