Wpis z mikrobloga

"słyszałeś że pisarski napisał książkę?
Słyszałem.
A czytałeś?
Nie.
Jak wiekszosc.
*SMIECH PAWIANA*

Tymczasem książka Pisarskiego - niedostępna bo prawdopodobnie wyprzedany naklad.

Gość bez matury, którego ogląda na streamach 50 osób wyśmiewa człowieka, bo napisał ksiazke.

Oni stali się parodia samych siebie.
#kiszak
rancorn - "słyszałeś że pisarski napisał książkę?
Słyszałem.
A czytałeś?
Nie.
Jak wie...

źródło: 1000053392

Pobierz
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rancorn: Dzisiaj przekroczyli takie granice dobrego smaku, że ciężko mi jest w ogóle to na bieżąco komentować bo nie wiem jakich słów mam użyć żeby opisać taki poziom warcholstwa. Niebywałe po prostu
  • Odpowiedz
  • 36
@ActiveekHere: ja to już od jakiegoś czasu rzadziej tu zaglądam, bo po prostu mam już dosyć tych ludzi, ale dzisiaj to naprawdę przeszli samych siebie. Pycha kroczy przed upadkiem, a u takiego snejkiego pycha i buta to jest jedyne co ma.
  • Odpowiedz
@rancorn: cześć, specjalnie założyłem konto, żeby sprostować, bo nie chcę też być chwalonym za coś, co nie jest prawdą :) Dodruk prawie na pewno będzie, bo nakład się kończy, wydawnictwo jest też zainteresowane kolejną książką, więc jest dobrze! Na razie jednak jest jeszcze dostępna - wkleiłeś wersję z autografem, która była tylko w preorderze ;)
A następnej jeszcze nie piszę, bo czekam na inspirację i na faktycznie dobry pomysł. Nad
  • Odpowiedz
ja to już od jakiegoś czasu rzadziej tu zaglądam, bo po prostu mam już dosyć tych ludzi, ale dzisiaj to naprawdę przeszli samych siebie

@rancorn: rekami i nogami sie moge pod tym podpisac
  • Odpowiedz
@Pisarion3000: tego pana to się nie spodziewałem tutaj ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ale zielonka na mirko to są takie zasady, że jak ktoś wydaje książkę, albo produkt to musi zrobić prawilne #rozdajo żeby szczęście sprzyjało ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@rancorn:

-słyszałeś że pisarski napisał książkę?

-Słyszałem.

-A czytałeś?

-Tak, całkiem spoko. Sporo ciekawostek i historii z gamedevu okraszona jego humorem. Stylistycznie całkiem spoko, nie wiem co zmienia matura jeśli ktoś po prostu potrafi pisać
Sino4 - @rancorn: 
-słyszałeś że pisarski napisał książkę?
-Słyszałem.
-A czytałeś?

...

źródło: IMG_20251218_010726

Pobierz
  • Odpowiedz
nie wiem co zmienia matura jeśli ktoś po prostu potrafi pisać

@Sino4: ale chodziło o brak matury u Kiszaka lub Snejka, nie u Pisarskiego.
  • Odpowiedz