Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Mowi sie ze jak ktos jest 7/10 i wiecej to nie potrzebuje #tinder. No wlasnie ale w jaki sposob tacy faceci znajduja #rozowepaski? Same zagaduja i daja sygnaly? Moglby sie jakis adonis wypowiedziec? #zwiazki

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@steppenwolf90: zaraz napisze na pw
@AnonimoweMirkoWyznania: często się zdarzają uśmiechy, ale nie wykorzystuję tego, jakieś naleciałości z czasów jak jesczze byłem nieśmiały i p-------y, tindera właśnie lubię za to, że w realu z pannami stamtąd nie lecę w ciemno tylko wiem, że po prostu nie mogę niczego s--------ć
  • Odpowiedz
IskrzacyBrowar: @primorsk: nie jesteś 9/10 w takim razie, ja jestem 7+ i dobry social skill i zawsze w klubie są chętne na ruchanie, usmiechy w autobusie a na domowkach sie zdarzaly ze same siadały na kolana, raz sie zdarzylo ze przyszla do pokoju gdzie spalem i bylo grzmocenie

@AnonimoweMirkoWyznania: żeby mieć zawsze jakąś chętną z klubu to czarna magia dla mnie, nigdy nie poznałem nikogo kto tak by
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: > Do tego musisz być przede wszystkim BARDZO BARDZO dynamiczny. Wygląd normika wystarczy

Mam wygląd normika, ale nigdy nie będę dynamiczny. Pytałem się z ciekawości czy to w ogóle możliwe żeby ogarniać laski w klubach, bo osoby które znam nigdy nikogo tak nie poznały na noc, czy na dłużej.
  • Odpowiedz
@steppenwolf90: w klubach od dawno przynajmniej w jedną się przeliżę jeśli o to chodzi, ale nie kumam jak miałoby wyglądać ściągnięcie jej na noc, jakoś nie przechodzi mi przez mysl, że tekst „jedzmy do mnie/do ciebie” by zagrał

ale może trzeba któregoś razu spróbować
  • Odpowiedz
OP: @primorsk: Wiesz co, nie mam konta :/ Mogllbys po prosstu tu odpowiedziec, w sensie maksymalnie szczegolowo na ponizsze pytania?

1. Jak czesto wychdozisz na miasto?
2. W jakich miejscach publicznych najczesciej bywasz?
3. Jakimi srodkami transportu na ogol sie poruszasz?
4. Jak często w tych miejscach dostajesz atencje od kobiet? Jak
  • Odpowiedz
OP: @primorsk: Generalnie chce sie dowiedziec, jak bardzo odstaje od "normy". Skoro ja nigdy przez 30 lat nie dostalem zadnej atencji to znaczy ze musze byc bardzo brzydki. Dzieki temu co napisales moge sie usprawiedliwic i z czystym sumieniem powiedziec ze nie ponosze zadnej winy za moj stan, ktory zostal zdeterminowany w momencie moich urodzin.

Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
  • Odpowiedz