Aktywne Wpisy

vieveble +5
Co robicie

donfallo 0
moze jestem dziwny ale jak ogladam relacje ze strzelaniny w australii ciagle sie zastanawiam dlaczego do jasnej cholery nikt nie spieprzal do wody. w sensie pewnie tam byly jakies meduzy albo prady, ze tak nikt nie zrobil, ale tak na logike to bylo najbezpieczniejsze miejsce ze wzgledu na to, ze pociski po trafieniu w wode wytracaja energie kinetyczna i takie nawet mg42 jak pusci serie w morze to po poltora metra pocisk

Jak tacy gracze jak Wy mogą grać na ŚREDNICH xDDD
https://www.gry-online.pl/newsroom/nawet-rtx-2080-ti-nie-da-rady-red-dead-redemption-2-na-ultra/z51cf29
Teraz - a tam ustawienia medium mogą być xDDD
- 'Dzięki beta testerzy'
- 'W końcu wychodzi na prawilną platformę'
- '60 klatek, 4K i ULTRA'
Teraz jestem ciekaw ile tych całych krzykaczy pozwoli sobie na chociażby
źródło: comment_kGmJRk2WD64je08VB4Qop5O94AibLbLg.jpg
PobierzNo i trzeba powiedzieć że pc są pp prostu wydajniejsze i każda gra na PC bedzie lepsza. No i tak takie pierdzielenie pctowcow o wyższości jest głupie bo każdy gra na tym na czym chce i ten kto gra na konsoli podjął taką decyzję i ma swoje
dzisiaj sobie z 3 razy zwale do ustawien na ultra
źródło: comment_TUuMADxeQBNB1jICpQXdbInThuOCeGmH.gif
PobierzOgrałem na PS4 ale chrupiące 25 fps psuło mi przyjemność z gry i uniemożliwiało dłuższe sesje (choroba symulatorowa
To normalne (w skali ogólnej oczywiście), że użytkownicy czegoś co może mieć potencjalne plusy nad czymś innym będą o tym pierdzielić wszędzie. Tak samo będą ci mówić użytkownicy Ksiaomi bo procesor taki sam albo lepszy niż w innym telefonie a
@yeradd: Nie zazdroszczę, ale