Aktywne Wpisy

cl_master +1
#gry
Kurde mirki, mam jakąś taką ochotę na jakąś starszą grę z klimatem. Mówię starszą bo chciałbym zobaczyć taką niefotorealistyczna grafikę z fajnym stylem i klimacikiem.
Jesteście w stanie coś zaproponować? Tak żeby zrobić sobie herbatkę, zgasić światło a pokoju i pograć spokojnie.
Kurde mirki, mam jakąś taką ochotę na jakąś starszą grę z klimatem. Mówię starszą bo chciałbym zobaczyć taką niefotorealistyczna grafikę z fajnym stylem i klimacikiem.
Jesteście w stanie coś zaproponować? Tak żeby zrobić sobie herbatkę, zgasić światło a pokoju i pograć spokojnie.

kto waszym zdaniem zasługuje na miejsce i dlaczego #glupiewykopowezabawy #ankieta
źródło: IMG_5462
PobierzKto zasługuje na miejsce
- A 4.8% (11)
- B 37.7% (86)
- C 46.5% (106)
- D 11.0% (25)

Jak tacy gracze jak Wy mogą grać na ŚREDNICH xDDD
https://www.gry-online.pl/newsroom/nawet-rtx-2080-ti-nie-da-rady-red-dead-redemption-2-na-ultra/z51cf29
Teraz - a tam ustawienia medium mogą być xDDD
@NieR: gdybym chciał się babrać w takie wojenki, jakie ty tu teraz uskuteczniasz, to pewnie bym odpowiedział coś w stylu bo ty na tym swoim ziemniaku w ogóle zobaczysz te komputerowe "średnie".. Ja mam w kompie zwykłą 1080. Bez TI, bez żadnych cudów i to mi wystarcza. Jak ktoś pałuje smerfa do tego, że będzie miał gdzieś 1FPSa, czy
- 'Dzięki beta testerzy'
- 'W końcu wychodzi na prawilną platformę'
- '60 klatek, 4K i ULTRA'
Teraz jestem ciekaw ile tych całych krzykaczy pozwoli sobie na chociażby
źródło: comment_kGmJRk2WD64je08VB4Qop5O94AibLbLg.jpg
PobierzNo i trzeba powiedzieć że pc są pp prostu wydajniejsze i każda gra na PC bedzie lepsza. No i tak takie pierdzielenie pctowcow o wyższości jest głupie bo każdy gra na tym na czym chce i ten kto gra na konsoli podjął taką decyzję i ma swoje
dzisiaj sobie z 3 razy zwale do ustawien na ultra
źródło: comment_TUuMADxeQBNB1jICpQXdbInThuOCeGmH.gif
PobierzOgrałem na PS4 ale chrupiące 25 fps psuło mi przyjemność z gry i uniemożliwiało dłuższe sesje (choroba symulatorowa
To normalne (w skali ogólnej oczywiście), że użytkownicy czegoś co może mieć potencjalne plusy nad czymś innym będą o tym pierdzielić wszędzie. Tak samo będą ci mówić użytkownicy Ksiaomi bo procesor taki sam albo lepszy niż w innym telefonie a
@yeradd: Nie zazdroszczę, ale