Aktywne Wpisy
CoDwa +289
Dla mnie największym kręceniem korbą był cały pandemiczny cyrk z wirusem, szczepionkami i kodami QR. Przykłady?
- Maseczka w samochodzie, gdy jedziesz sam — bo wirus może siedzieć na tylnej kanapie.
- Kelnerki w maseczkach, klienci przy stolikach bez — bo wirus zna zasady savoir-vivre.
- Szczepionka działa, ale maskę i tak noś.
- Limit 5 osób na wigilię
- Maseczka w samochodzie, gdy jedziesz sam — bo wirus może siedzieć na tylnej kanapie.
- Kelnerki w maseczkach, klienci przy stolikach bez — bo wirus zna zasady savoir-vivre.
- Szczepionka działa, ale maskę i tak noś.
- Limit 5 osób na wigilię
źródło: cfb0931e84cbcf82abed8e9e30f1b21c
Pobierz
tomwick55 +5
Co szanowne grono z tagu #mikrokoksy, #mirkokoksy, #dieta i #silownia uważa o pomyśle braci Rodzeń?
#przemyslenia #pytanie
#przemyslenia #pytanie
źródło: temp_file1263170386563930430
Pobierz

Aplikacja działa, lista załadowana jednak nic nie działa - cały czas connecting/buffering i tak w kółko - po jakimś czasie connection failed
Czy to wina TV czy coś innego? sieć działa bez problemu - wifi osiąga jakieś 50-60 Mbps w tym miejscu (Mibox działa bez problemu)
#iptv #androidtv #tcl #smartiptv
Masz jakiś namiar na jakąkolwiek liste do testu?
Czy orientujesz się jaki TV box będzie najlepszy/najtańszy? mam już jednego Mibox'a i chciałbym spróbować czegoś innego
Chyba android w tv TCL nie wyrabia (czasami programy w SD dzialaja - HD nigdy :( )
Kupiłem Xiaomi Mi Box