Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 59
Gadałem z ziomkiem, który jeździ imprezowym tramwajem. Sprawa wygląda tak:
- 580 zl za 2h jazdy
- 30 miejsc siedzących ale wchodzi na spokojnie 60
- alko we własnym zakresie
- żarcie też można zamówić i odebrać na trasie

Poprzednie imprezy, które z nimi organizowałem z reguły trwały dłużej niż 2h (kwestia dogadania i pewnie też hajsu).
Jest to zabytkowy tramwaj Strachotek więc wiadomo, że nie skaczemy i nie bujamy budą. Nie chcemy go zniszczyć.

www.facebook.com/wrocitla

W tramwaju są lasery, radio na usb więc można mieć swoją muzę. Można załatwić zadymiarkę.

Wołam @wanghoi @mroz3 @Domciu @kj5 @Giacomina @Czesiowcy bo coś tam się udzielaliście pod postem ( ͡º ͜ʖ͡º)

#wroclaw #wroclawskiewykoppiwo
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Alasthor: Fajnie, fajnie. Trasa jest z góry narzucona czy można jakąś zaproponować czy jeździ się gdzie się chce przez te 2 godzinki? :)
@wrednakasia: No o to chyba nie trzeba pytać, pod koniec imprezki koniecznie :D
  • Odpowiedz
  • 3
@Domciu: różnie. Na imprezach tematycznych organizowanych przez nich trasa jest ustalona z góry. Przy imprezach indywidualnych w sumie jest dowolność. Odpadaja tylko pętle przygotowane pod tramwaje + bo tam Strachotek nie zawróci.
  • Odpowiedz
W Poznaniu była teraz akcja. Ekipy z dwóch uczelni bawiły się w takiej imprezowej bimbie, no i w połowie trasy ktoś zaciągnął hamulec awaryjny.
  • Odpowiedz
  • 2
@clyde27: Wlaścicielem jest Towarzystwo Miłośników Wrocławia bodaj. Oni też biorą piniendze. Przeznaczone one są na wykup zabytkowych tramwajów i ich remont. O ile pamiętam to Strachotek i jeszcze jakiś jeden już są wykupione. Kasa idzie też na oświetlenie i takie tam disco pierdoły
  • Odpowiedz