Aktywne Wpisy
stormi +61
dlaczego ludzie, ktorzy sami nienawidza pracowac, jak uslysza, ze ja nie pracuje to mi gadaja jakies teksty ALE PRZECIEZ KAZDY POWINIEN PRACOWAC, TAK TO JEST NUDNO!!!!! no nuda w chj, o wiele lepiej bym sie bawila caly dzien w pracy
KingaM +1
Zaraz to usunę bo nie ma sensu się odpalać i #!$%@?ć i słuchać lustracji. Czy w tym kraju wszyscy faceci są #!$%@?ęci, czy może to ze mną coś jest grubo nie tak, bo oczekuję odrobiny szacunku i traktowania mnie przez mężczyzn jak równej, a nie biednej, zagubionej sieroty, sexy-wampa czy opiekunki domowego ogniska? Ja wiem, że Polska mentalnie jest na dalekim Wschodzie, gdzieś w okolicy tajgi syberyjskiej, ale come on. Zastanawiam się,
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#motoryzacja #lancia #kappa #samochody #pytaniedoeksperta #mechanikasamochodowa #kupnosamochodu #taniobobieda:<
@Spodniegdziekupic: Więc nie bądź głupi i kup samochód z już założoną instalacja. Inaczej Ci się nie pyli.
Gaz założysz, ale z automatu dokładasz sobie 2 tysiące na starcie na montaż. Więc może szukaj czegoś z gazem?
Przy tak krótkich dojazdach gaz sprawdzi się super, nie wchodź w Diesla ale to już pewnie wiesz.
Kappy mają to do siebie, że części do nich co do zasady są drogie, a że auta są już wiekowe to nie wiesz się co się popsuje.
Kupowanie auta, szczególnie używanego to wielka niewiadoma. Czy na gaz, ropę czy benzynę...
Może podpowiedz budżet, to coś się znajdzie.
@Daleki_Jones: czyli klasyczne "Dołóż 15 tysięcy i kup coś porządnego"? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Spodniegdziekupic: Już taki Peugeot to dużo lepszy wybór - dobre zabezpieczenie antykorozyjne, prostszy silnik (i ogólnie konstrukcja auta), mniejsze spalanie, dopóki nie ogarniesz gazu ( ͡
Dzieki za rady jak bede ogladal jakis na zywo to normalnie mam wejsc pod auto i sprawdzic podloge czy jak? XD