Aktywne Wpisy

MonazoPL +72

peanut_whu +140
#rozdajo
Ostatnie #rozdajo skórzanego paska tak miło się przyjęło, że powtórzymy tę zabawę, ale z inną nagrodą. Na paski nie mam już ani skóry, ani sprzączek, a ostatni mircy, którzy postanowili mi zaufać, niedługo otrzymają swoje zamówienia (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Tym razem do wygrania będzie dowolny wybrany produkt z tych, które zostały mi po grudniowych targach rzemiosła. Wybiorę jedną osobę z grona plusujących
Ostatnie #rozdajo skórzanego paska tak miło się przyjęło, że powtórzymy tę zabawę, ale z inną nagrodą. Na paski nie mam już ani skóry, ani sprzączek, a ostatni mircy, którzy postanowili mi zaufać, niedługo otrzymają swoje zamówienia (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Tym razem do wygrania będzie dowolny wybrany produkt z tych, które zostały mi po grudniowych targach rzemiosła. Wybiorę jedną osobę z grona plusujących
źródło: 1000062056
Pobierz

#programowanie #pytaniedoeksperta #visualbasic #asembler
głównie C, ale asma jak najbardziej warto poznać żeby wiedzieć, co stoi za kodem + przydaje się w debugowaniu i RE
Komentarz usunięty przez autora
Ja osobiście bym visualem się nie bawił bo to jest jakaś mega ślepa uliczka (no chyba, że chcesz pisać makra/funkcje w excellu). Ciebie interesuje embedded zatem skup się na języku C a asemblera poznaj raczej jako ciekawostkę, ew. do czytania kodu deasemblera)
@uiov No właśnie czytałem o nim, tyle języków tak mało czasu (╥﹏╥) Narazie skupie się na dłubaniu w C bo widzę w nim rozwiązanie mojego problemu. Niestety nie ma (chyba) jeszcze języka który będzie uniwersalny w każdym aspekcie.
W samym c spoczko, ale assembly już mniej. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@szalek995 Zauważyłem, że obecnie to tylko Java i ewentualnie C++, reszta języków programowania jest tutaj szkalowana :D Ciekawe z czego to wynika :D