Aktywne Wpisy
grzemiak +648
Następca Majtczaka z wczorajszego znaleziska jak widać mocno się "przejął" tym, że wylądował na w gorących na głównej...
#majtczak #bandytazkamerka #wypadek #stopcham #samochody #patologiazmiasta #patologia #prawo
#majtczak #bandytazkamerka #wypadek #stopcham #samochody #patologiazmiasta #patologia #prawo
splinter96 +130
Wg statystyk wykopu @WielkiNos założyła konto 2 lata i 8 miesięcy temu, w tym czasie miała 25000 akcji, z czego około 21500 to wpisy/komentarze. Średnio więc zamieszcza tu około 22 wpisy/komentarze dziennie.
Dlaczego @WielkiNos tak dużo czasu spędza na śmieszkowym portalu (plus na stronach, z których bierze swój content) zamiast zająć się rodzeniem dzieci i ogarnianiem rodziny? ¯\(ツ)/¯
#heheszki #bekaztwitterowychjulek #bekazwykopowychjulek #p0lka
Dlaczego @WielkiNos tak dużo czasu spędza na śmieszkowym portalu (plus na stronach, z których bierze swój content) zamiast zająć się rodzeniem dzieci i ogarnianiem rodziny? ¯\(ツ)/¯
#heheszki #bekaztwitterowychjulek #bekazwykopowychjulek #p0lka
Mamy się wszyscy nawzajem zabijać bez konsekwencji, to jest ta wasza wolność? A sprzeciwianie się zabijaniu to anty-wolność? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Myślałem, że "wolność mojej pięści kończy się na wolności twojego nosa"... jak widać dla lewaków takie pojęcie nie istnieje i krzywdzenie innych osób to również wolność - a sprzeciwianie się temu krzywdzeniu to anty-wolność xD
#konfederacja #4konserwy #neuropa
@johny-kalesonny: A jakiś argument? Antywolnościowe bo?
Przypominam mój post: Mamy się wszyscy nawzajem zabijać bez konsekwencji, to jest ta wasza wolność? A sprzeciwianie się zabijaniu to anty-wolność? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Myślałem, że "wolność mojej pięści kończy się na wolności twojego nosa"... jak widać dla lewaków takie pojęcie nie istnieje i
@ryyj: Pan Janusz to zwykły lewak zatem.
@Prylik: Napisałem u góry. Nie można zmuszać wszystkich kobiet do tego, by pozostały w ciąży. Kobiety mają prawo decydować o własnym ciele. I tak jak napisałem, to jak podłączanie nerek ludzi do innych ludzi z niewydolnością nerek i zmuszanie ich, by komuś podtrzymywali życie.
@johny-kalesonny: A o cudzym ciele też mają prawo?
Powtarzam:
dlaczego uparcie twierdzicie, że zakaz aborcji (nie licząc gwałtu/kalectwa/zagrożenia życia matki) to postulat anty-wolnościowy? Czyli co, zakaz zabijania 5, 8, czy 12-letnich dzieci, też uznacie za postulat anty-wolnościowy? ( ͡
@Walenciakowa: To odpowiedz na moje pytanie.
Iran i Arabia Saudyjska z ich zakazem aborcji tak bardzo wolnościowe.... XD
Decydują o swoim. W konsekwencji ta biomasa, która de facto nie ma świadomości własnego istnienia (ani żadnej innej) obumiera.
@
@johny-kalesonny: Wedle tej definicji i twojej argumentacji - wychodzi na to ze sam jestes biomasą.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Co jest anty-wolnościowego w sprzeciwianiu się zabijania człowieków trzecich?
Jeśli mi nie odpowiesz na to pytanie - NIE PISZ NIGDY WIĘCEJ, że sprzeciwianie się aborcji to postulat anty-wolnościowy.
@Walenciakowa: Okej, czyli wedle twojej logiki: Sprzeciwianie się zabijaniu 3-letniego dziecka - to również postulat anty-wolnosciowy?
@Prylik: Jestem świadomą osobą.
@johny-kalesonny: Kto odbiera kobietom prawo do decydowania o własnym ciele? O ile mi wiadomo sprzeciwianie się aborcji odbiera kobietom prawo do decydowania o cudzym ciele.
Także pozostajemy przy moim pytaniu: Co jest anty-wolnościowego w sprzeciwianiu się zabijania człowieków trzecich?
@johny-kalesonny: Spoko, rozumiem że nie możesz już edytować, by oznaczyć inną osobę. Ale możesz usunąć tamten komentarz, skoro