Aktywne Wpisy

Wrrronika +4
Jedyne co mi w życiu potrzebne to:
Tlen
Woda
Kalorie
Tlen
Woda
Kalorie

Nawoja +36
Hejka Mirki i Mirabelki, entuzjaści druku 3D! 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Ostatnio przedstawiałam wam stronę Szpuler. Chciałabym ponownie zaprosić do pobrania aplikacji/przejrzenia strony, ponieważ pojawiło się trochę nowości. Między innymi ukłon w stronę osób zajmujących się drukiem 3D na drukarkach żywicznych DLP, LCD i SLA #modelarstwo
Trochę zmian wizualnych i usprawniających korzystanie ze strony i aplikacji. Siostrzeniec stara się jak
Ostatnio przedstawiałam wam stronę Szpuler. Chciałabym ponownie zaprosić do pobrania aplikacji/przejrzenia strony, ponieważ pojawiło się trochę nowości. Między innymi ukłon w stronę osób zajmujących się drukiem 3D na drukarkach żywicznych DLP, LCD i SLA #modelarstwo
Trochę zmian wizualnych i usprawniających korzystanie ze strony i aplikacji. Siostrzeniec stara się jak
źródło: Szpuler empikk
Pobierz

Wymogiem jest min. 2 lata doświadczenia z routerami, switchami. Mile widziane certyfikaty w tym obszarze oraz doświadczenie z Cisco.
Umowa o pracę bezpośrednio z pracodawcą, stawka do uzgodnienia na spotkaniu (można podać swoje oczekiwania), są otwarci na propozycje.
Firma ma wiele benefitów, nie ma nocek ani dyżurów.
Chętnych zapraszam na priv.
#katowice #pracait #damprace
@Oto_ja: xDDD tam są drzwi.
@passage: To źle?
@Oto_ja: no i dokładnie z tego powodu powinien być etap 0 czyli podanie widełek, po co takie podchody? Przypadek jaki opisalaś czyli firma ma naprawdę nieograniczony budżet na stanowisko/a i zupełnie nie wie
xDDDDDDDDDDDDDDD
Jak to jest, że jak ludzie odpisują na ofertę pracy czy to na wykopie czy to na fb to często zdarza się tak, że zwykły człowiek który szuka pracy, w momencie kiedy zbierze się na odwagę i zacznie narzekać, że nie ma podanego wynagrodzenia to zaraz pokaże się właśnie jakaś osoba z rekrutacji tłumacząc się, że to wcale nie potrzebna informacja w ogłoszeniu. Czy wy
Jak coś to zapraszam na prib
(A tak poważnie to nigdy bym nie wysłał cv do ogłoszenia w którym nie ma nazwy firmy, skąd mam wiedzieć czy zaraz po wysłaniu cv nie będe dostawał zaproszeń na wystawe luksusowej pościeli)