Wpis z mikrobloga

Network Engineer - Katowice
Wymogiem jest min. 2 lata doświadczenia z routerami, switchami. Mile widziane certyfikaty w tym obszarze oraz doświadczenie z Cisco.
Umowa o pracę bezpośrednio z pracodawcą, stawka do uzgodnienia na spotkaniu (można podać swoje oczekiwania), są otwarci na propozycje.
Firma ma wiele benefitów, nie ma nocek ani dyżurów.
Chętnych zapraszam na priv.

#katowice #pracait #damprace
  • 73
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

jaki jest sens takiego ogłoszenia bez żadnej wiedzy o stawce. Żadnej. Nawet nie ma nazwy pracodawcy żeby móc coś podejrzewać.

@BajerOp: taki, że nie mają komentarzy o tym jak mało dają.
  • Odpowiedz
0 - nieskończoność (polecam za podaną przez kandydata, więc generalnie nie ode mnie ona zależy).

@Oto_ja: miałem już takich - jak im podawałem stawke, to mówili, że poza budżetem xD Czyli jednak górny sufit jest

Mam rózową rekruterkę i tłumaczyła mi, że budżet zawsze jest, i że brak stawek wynika wyłącznie z próśb klienta żeby stawek nie podawać, i tak było w każdym jej przypadku. Taki januszowy ciemnogród :)
Rabusek - > 0 - nieskończoność (polecam za podaną przez kandydata, więc generalnie ni...

źródło: comment_cYWvr7YOCH7C3HlyE7tJU1DXcbwATtvh.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Oto_ja: Lol
Nie moja branża ale Ci odpowiem.
Tak samo jak Ty, każdy rekruter który zaczynał ofertę bez stawki - był skreślany na starcie. Czemu? Bo firma krzak, bo zwyczajnie mała stawka.
Taką 'ofertą' robisz tylko spam na wykopie. Nic więcej (bo tyle dokładnie wynika z Twojej oferty). Dobranoc
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Oto_ja: networking w katowicach. Chyba tam jest jedna fima ktora placi +-10k brutto miesiecznie . mam expa w sieciach 5 lat ale nie chce mi sie jechac do katowic zeby sie przywitac i pogadac jest mozliwosc zdalnego interview ?
  • Odpowiedz
Brak widełek nie jest częstym zjawiskiem. Jeżeli taki się pojawia to najczęściej ze względu na nowo tworzone stanowiska pracy - firma nie wie jeszcze ile osób by chciała, bo nie wie ilu kandydatów z jakim doświadczeniem się zgłosi. Albo po prostu nie zamykają się na oferty finansowe kandydatów.

@Oto_ja: proszę, nie rób z ludzi idiotów!
  • Odpowiedz