Aktywne Wpisy
nad__czlowiek +20
#programista15k #programista25k #pracbaza #pracait #kryzysit #korposwiat #finanse #zarobki #pieniazki #inwestycje #gielda #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- szeregowa senior
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- szeregowa senior
WykopX +472
#afera TL;DR Wykop łamie regulamin wykopu i wykopuje na główną #ama OVH z 4-letnich fake-kont. Pytania w AMA zadawane przez fake-konta z ostatnią aktywnością w 2020.
Zauważyłem ciekawą rzecz - AMA z pracownikiem OVHcloud (aktualnie ledwo 40 wykopów i jest już wykopane na głównej) wykopały 4-letnie i 3-letnie konta bez ŻADNEJ aktywności od 2020 roku.
Pytania zadawane w AMA - dziwnym przypadkiem od kont, których ostatnia aktywność była 4
Zauważyłem ciekawą rzecz - AMA z pracownikiem OVHcloud (aktualnie ledwo 40 wykopów i jest już wykopane na głównej) wykopały 4-letnie i 3-letnie konta bez ŻADNEJ aktywności od 2020 roku.
Pytania zadawane w AMA - dziwnym przypadkiem od kont, których ostatnia aktywność była 4
Komentarz usunięty przez autora
@skowron666: Nie, nie był. Tworzył filmy ze swoimi teoriami spiskowymi. Kolonko od dawna był jebnięty, teraz po prostu wybrał by być jeszcze gorszy, uznając to za konsekwencję. Korwin Mikke jest takim samym wariatem, tak samo Grzegorz Braun (pozdrawiam jego teorię o Żydach w betonowych bunkrach, którzy kontrolują Polskę).
Nie przyjmujesz do wiadomości, że komuś może odbić?
Wykopywali, bo mówił z sensem. Nie wykopują, bo nie mówi z sensem.
@TymRazemNieBedeBordo: xDDDD
To juz nawet nie jest desperacja, to jest paranoja. Hitlera tam jeszcze dołóż bo przeciez internetowy idol ktorego materialy byly wykopywane == historyczny dyktator z ktorym "Z CALA PEWNOSCIA TE J***NE LEWAGI SIE ZGADZAJA, BO TAK"
Tylek cie zapiekl ze lykales tego wariata?
@TymRazemNieBedeBordo: dokladnie o to cie pytam
Komentarz usunięty przez moderatora