Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Elo mordy ostatnio takie przemyślenia mnie nachodzą, a mianowicie czy zaprzestanie robienia ćwiczeń w zakresie siłowym i na sporym % CM na rzecz ćwiczeń w zakresie bardziej "hipertroficznym" czyli powiedzmy 8-15 repow jakąś rampa albo inna odwrócona piramida będzie dobrym pomysłem dla osoby ze stażem ok. 2 lat, posiadajaca juz jakąs nieduża baze siłowa, której zależy tylko i wyłącznie na sylwetce z ogarnięta michą będzie dobrym pomysłem ? Co o tym sadza wykopowi kulturysci ktorzy nie gonia za jak najwiekszym wyniekiem w totalu a skupiaja sie przede wszystkim na sylwetce ?
#mikrokoksy #silownia #mirkokoksy
  • 9
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Kasahara: jasne, ale nie uważasz że łatwiej jest wykręcić większa objętość właśnie w taki sposób ? nie każdy ma borsusze gpp żeby po cigach i siadach 200 kg mieć jeszcze na tyle pary co by nabijać objętość na mniej złożonych ćwiczeniach ( ͡º ͜ʖ͡º), wiesz interesuje mnie jakie podejście mają np. Panowie @Estetykatopodstawa czy @Duzy_Dziki_Zwierz wiem że to silne byki ale ciekawi mnie jak na codzień
@eMAGieIKa44: no ale musisz też patrzeć na to inaczej, szczególnie jako natural - będąc słaby, będziesz robił np. wiosła z 60 kg, zamiast 120 kg na 12 powtórzeń i robił x2 mniejszą objętość. Można po prostu obie rzeczy połączyć, a wręcz należy, bo się uzupełniają; szczególnie jeśli nie używasz sterydów. Bo co Ci da, że przywalisz np. 1200 kg z małym ciężarem na 12-15 powtórzeń na triceps w 15 seriach, jeśli