Aktywne Wpisy

lubie-sernik +70
Mirki pomocy. Kończy mi się wiza w Tajlandii i chyba chce zobaczyć inny kraj więc nie będę jej na razie przedłużał.
Gdzie mam teraz lecieć bo się wacham mocno.
Zdjęcie dla przyciągnięcia uwagi - ulica na Patong, Phuket
#sernikpodrozuje #serniknaluzie
Gdzie mam teraz lecieć bo się wacham mocno.
Zdjęcie dla przyciągnięcia uwagi - ulica na Patong, Phuket
#sernikpodrozuje #serniknaluzie
źródło: IMG_20260719_175809
PobierzGdzie lecieć?
- Da Nang, Wietnam 39.9% (437)
- Wyspy Gili, Indonezja 9.9% (108)
- Kuala Lumpur, Malezja 20.0% (219)
- Wyspa Balabac, Filipiny 30.2% (331)

plackojad +66
Druga część podsumowania tegorocznej edycji #mirkomundial ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mecz #mundial #pilkanozna
Wiadomo, że najważniejsza jest klasyfikacja generalna. Nie umieściłem jej w pierwszej części, bo wszystko byłoby zbyt obszerne, a tej chcę poświęcić wyjątkowe miejsce. Tym razem czołówkę przedstawię... od końca. ( ͡º ͜ʖ͡º)
#mecz #mundial #pilkanozna
Wiadomo, że najważniejsza jest klasyfikacja generalna. Nie umieściłem jej w pierwszej części, bo wszystko byłoby zbyt obszerne, a tej chcę poświęcić wyjątkowe miejsce. Tym razem czołówkę przedstawię... od końca. ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: FireShot Capture 372 - Mirkomundial 2026 - Arkusze Google - [docs.google.com]
Pobierz

A jakie to Mentzen ma zasługi polityczne? Świetnie zna się na gospodarce, ale póki co przynajmniej, polityk z niego żaden. Najlepszymi politykami to może być Jarosław i Donald, abstrahując zupełnie od tego, że to pospolite szuje.
@JanuszKarierowicz: lol
Od kiedy dobry polityk powinien być doświadczony? Kaczory Donaldy to są najlepsi może w kłamaniu i kuszeniu wyborczą kiełbasą, jeśli to jest wg ciebie wyznacznik dobrego polityka to gratuluję. Mentzen jest najlepszym politykiem ze względu na swoje kompetencje, doświadczenie w biznesie i nauczaniu, inteligencję (świadczy o tym chociażby tytuł licencjata z fizyki
Jesteś upośledzony?
Mentzen nie zrobił ŻADNEJ kariery politycznej,
@JanuszKarierowicz: Widzę, że ty jesteś, wedle twojego debilnego rozumowania Korwin też nie jest politykiem, bo nie zrobił kariery. Szkoda mojego czasu na dyskutowanie z tobą :D.
Tak jak myślałem, argumentów brak, dla ciebie inteligenty człowiek = najlepszy, świetny polityk
zderzenie z rzeczywistością musi być strasznie bolesne, prawda?
Korwin r----------ł swego czasu rząd, był posłem, europosłem, teraz znów jest posłem, więc jak najbardziej karierę polityczną i swoje zasługi ma
A co zrobił Mentzen w polityce że zasługuje na miano najlepszego polityka?
ty natomiast mylisz pojęcia, wyjeżdżasz z argumentem ad personam (czyli żadnym, chyba że za takowe uznać inwektywy) i kompletnie nie ogarniasz co się do ciebie pisze :D. Ale proszę, ośmieszaj się dalej.
Komentarz usunięty przez autora
Kończę, bo ta dyskusja jest idiotyczna, jak zresztą cały świat w którym żyją kuce xD
(✌ ゚ ∀ ゚)☞
@Cointreau: a STV?