@Bethesda_sucks: ojoj jak boli ze slawus który by chciał dać ludziom prawo do n-----------a dzieci nie wejdzie do sejmu no strasznie szkoda ze jednego szura mniej
@JanuszKarierowicz: Widzę, że ty jesteś, wedle twojego debilnego rozumowania Korwin też nie jest politykiem, bo nie zrobił kariery. Szkoda mojego czasu na dyskutowanie z tobą :D.
@JanuszKarierowicz: Argumenty podałem w tym poście: https://www.wykop.pl/wpis/44616081/#comment-157373541 ty natomiast mylisz pojęcia, wyjeżdżasz z argumentem ad personam (czyli żadnym, chyba że za takowe uznać inwektywy) i kompletnie nie ogarniasz co się do ciebie pisze :D. Ale proszę, ośmieszaj się dalej.
@Bethesda_sucks: Dalej nie wymieniłeś zasług i dokonań politycznych Sławka i nazywasz człowieka o zerowych dokonaniach politycznych najlepszym politykiem xD
Kończę, bo ta dyskusja jest idiotyczna, jak zresztą cały świat w którym żyją kuce xD
Jesteś upośledzony?
Mentzen nie zrobił ŻADNEJ kariery politycznej,
@JanuszKarierowicz: Widzę, że ty jesteś, wedle twojego debilnego rozumowania Korwin też nie jest politykiem, bo nie zrobił kariery. Szkoda mojego czasu na dyskutowanie z tobą :D.
Tak jak myślałem, argumentów brak, dla ciebie inteligenty człowiek = najlepszy, świetny polityk
zderzenie z rzeczywistością musi być strasznie bolesne, prawda?
Korwin r----------ł swego czasu rząd, był posłem, europosłem, teraz znów jest posłem, więc jak najbardziej karierę polityczną i swoje zasługi ma
A co zrobił Mentzen w polityce że zasługuje na miano najlepszego polityka?
ty natomiast mylisz pojęcia, wyjeżdżasz z argumentem ad personam (czyli żadnym, chyba że za takowe uznać inwektywy) i kompletnie nie ogarniasz co się do ciebie pisze :D. Ale proszę, ośmieszaj się dalej.
Komentarz usunięty przez autora
Kończę, bo ta dyskusja jest idiotyczna, jak zresztą cały świat w którym żyją kuce xD
(✌ ゚ ∀ ゚)☞
@Cointreau: a STV?